Természetes hajfesték alacsony ammónia tartalommal

Manapság egyre többen nyitnak a természetes összetevőkből készült termékek felé. Nem is csoda, hisz az átlag bolti termékek tele vannak különféle kemikáliákkal, melyek meglehetősen károsak az emberi szervezetre nézve. Éppen ezért érdemes kétszer meggondolni, hogy milyen termékeknek szavaz bizalmat. A hajfestékek terén olyan hajfestéket célszerű keresni, mely természetes anyagokat tartalmaz és kevés ammónia tartalommal rendelkezik.

[wp_ad_camp_1]

Természetes hajfesték egyre több vásárló által keresett termék. Nem csoda, hiszen ezek a termékek jóval biztonságosabbak és egészségesebbek, mint a boltban kapható termékek. A bolti termékek kapcsán érdemes tudni, hogy a hajszálak külső lemezkéinek megnyitása által engedik be a festékrészecskéket a hajszál belső szerkezetébe. Így már érthető, hogy a gyakori hajfestés miért ér fel valóságos támadással a haj ellen. Ennek eredményeként a haj idővel száraz, töredezett, élettelen lesz. Talán mondanunk sem kell, hogy hosszú időbe telik, hogy a haj visszanyerje eredeti, egészséges kinézetét. A természetes hajfestékek nem tartalmaznak olyan kemikáliákat, mint a boltban kaphatók. Éppen ezért nem is olyan károsak, így nyugodt szívvel ajánljuk ezeket a termékeket. A természetes hajfestékekről sokan azt gondolják, hogy kevésbé hatékonyak, mint a boltban kaphatók, azonban ez nem igaz. A természetes hajfestékek is hosszú időn keresztül hatnak és csoda szép színhatást eredményeznek. Ha nincs ötlete honnan vásároljon, akkor érdemes az insightprofessional.hu webáruházban vásárolni!

Természetes hajfesték

Természetes hajfesték

Természetes hajfesték, természetes színhatás

A természetes hajfestékek is képesek tökéletesen befedni az ősz hajszálakat. Mivel széleskörű választék áll rendelkezésre, ezért kedvére tud válogatni a színek közül. Az Insight Incolor hajfestékek kiváló minőségű növényi fehérjéket tartalmaznak és alacsony ammóniatartalmúak. Ez a természetes hajfesték védi a hajat, miközben intenzív színhatást eredményez. Az Insight Incolor VEGAN OK minősítéssel rendelkezik. Ha Önnek is fontos, hogy a hajfesték minél több természetes összetevőt tartalmazzon, akkor érdemes az Insight Incolor kiváló minőségű hajfestékeket választani. Az insightprofessional.hu webáruház termékei a környezeti fenntarthatóságot előtérbe helyezve készülnek kiváló minőségben.