Currently browsing

október 2022

Bonsai

Bonsai a lakásban? Odafigyeléssel lehetséges!

Sokan úgy tartják, hogy egy lakás – vagy épp egy ház – addig nem lehet igazán otthonos, amíg nincsenek benne növények. Ezzel a megállapítással ugyan jó páran azért vitatkoznának, ám az kétségtelen, hogy nagyon fel tudja dobni az életteret a szép növényzet, ám egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan mivel is …

Wordpress tárhely

WordPress tárhely verhetetlen áron

Egy WordPress-cég számára az objektumtárolás lehet az egyik kulcsfontosságú összetevője az adatok gyűjtésének és elemzésének. Ami pedig az adatelemzést illeti, az objektumtárolásnak minden bizonnyal megvannak a maga előnyei. Mivel a tárolóban lévő objektumok rendkívül értékes, testre szabható meta adatokat hordoznak, ezek az adatok különösen alkalmasak adatelemzésre. Ezenkívül más tárolási lehetőségekhez, …

Végleges szőrtelenítés

Mi a végleges szőrtelenítés?

Ha a testszőrzet letörlését fontolgatja, valószínűleg a lézeres szőrtelenítés előnyei és hátrányai vannak. Valójában először álljunk vissza – ha a szőrtelenítés a te dolgod (egyébként teljesen rendben van, ha kinőszed), akkor rengeteg ideiglenes lehetőség áll a rendelkezésére.

Gandalf Liquid

E-liquid, a biztonságos cigarettázás jegyében

Az e-cigaretta robbanásszerű népszerűségre tett szert az elmúlt pár évben. A nagy népszerűséggel egy időben számos tévhit is elterjedt az e-cigarettázás kapcsán, amelyeket nem lehet elégszer megcáfolni. Természetesen az is fontos, hogy az e-cigarettát, illetve az ahhoz tartozó termékeket és összetevőket biztonságos helyről szerezd be.

Roston sütés

Roston sütés kezdőknek

Úgy érezzük, a roston sütés egy nagyon kevésbé használt főzési technika a mindennapokban. Milyen gyakran használja a sütőjét otthon? Elrettentő lehet, ha nem tudja, hogyan kell használni, de megfelelő használat mellett a sütő beállítása nagyszerű módja annak, hogy kedvenc ételeit ropogósra készítse el.