Currently browsing

november 2020

5G

A kutatások szerint az 5G hálózatok 90% -kal hatékonyabbak

A Nokia és a Telefonica által végzett kutatás arra utal, hogy az 5G hálózatok 90% -kal energiatakarékosabbak, mint a régi mobil infrastruktúrák. Az 5G hálózatok gyorsabb sebességet, nagyobb kapacitást és rendkívül alacsony késési időt ígérnek, de az üzemeltetők azt is remélik, hogy az új hardver és szoftver hatékonyabbá teszi infrastruktúrájukat …

Kékmadár

Mit esznek a kékmadarak?

A kékmadarak a legkívánatosabb háztáji madarak, de nehéz lehet eljuttatni ezeket a színes madarakat az etetőkbe, anélkül, hogy helyesen válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mit esznek a kékmadarak? A válasz az évszakától és attól függően változik, hogy a madarak táplálkozási igényei hogyan változnak évszakonként.

Babaház

Babaház jó áron az interneten

A babaház az ideális játék, amellyel ösztönözni lehet a színlelt játékot, mivel ez megtanítja a szerepjátékot és azt is, hogy hogyan lehet türelmesnek lenni, mivel néha meg kell várni, amíg egy másik gyermek játszik a babaházzal. A babaház apró bútorai, dekorációi, kiegészítői és miniatűr emberei szintén remek módszerek a gyermek …

Linkedin

Mi legyen és mi ne legyen a LinkedIn profiljában?

A jól optimalizált LinkedIn profil elengedhetetlen a mai álláskeresésben. De mit lehet publikálni a LinkedIn profiljában, és mit érdemes kihagyni? A legnagyobb hiba, amelyet az álláskeresők elkövetnek a LinkedIn-profiljuk létrehozása és frissítése során az, hogy nem adnak elegendő mennyiségű „helyes” információt.

Kollagén

Kollagén, a szervezet fontos építőeleme

Mivel a kollagén nagyon fontos a szervezet számára, ezért érthető, ha valaki úgy dönt, hogy étrend-kiegészítő által viszi be szervezetébe. Harminc-negyven éves kor után különösen fontos, hogy pótoljuk a kollagént a szervezetben, ugyanis ahogy öregszünk, a kollagén mennyisége csökken a szervezetben.

iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5 (2017) áttekintés

A 10,5 hüvelykes iPad Pro 2017-ben jelent meg, és ezzel a kiadással az Apple úgy döntött, hogy készít egy táblagépet, amiben minden bele van zsúfolva. A legjobb hangteljesítmény, a képernyő legmagasabb minősége és minden olyan tulajdonság, amely egy fémlemez falain belül összezsúfolható, megtalálható benne.

COVID-19

A COVID-19 megfertőz egyes állatokat, míg másokat nem

Egyes állatok hajlamosabbak a Covid-19 fertőzésre, mint mások, és új kutatások szerint ennek oka lehet az állati sejtek felszínén található fehérje jellegzetes szerkezeti jellemzője. João Rodrigues, a kaliforniai Stanford Egyetem és munkatársai ezeket a megállapításokat a nyílt hozzáférésű PLOS Computational Biology folyóiratban mutatták be.