Currently browsing

február 2021

Kézműves szappan webáruház

Kézműves szappan webáruház minőségi termékekkel!

Manapság sokan rendelnek online termékeket. Ez így jóval egyszerűbb, hiszen nem kell a zsúfolt boltokba járni, a nyitva tartáshoz igazodni, sőt a lakásból sem kell kimozdulni. A boltok polcai roskadoznak a különféle tusfürdők alatt, azonban nem árt tisztában lenned vele, hogy ezek a termékek rengeteg olyan plusz adalékanyagot tartalmaznak, melyek …

Válás gyermekes szülőként

Egy család életében az egyik legmegrendítőbb pillanat, amikor két szülő eldönti, hogy a jövőben külön szeretnék folytatni az életüket. Felnőttként feldolgozni a válást nagy trauma, egy gyerek életében maradandó törést okozhat az addig megszokott biztonsági háló, a család felbomlása.

Lovas játék

Műanyag ló a jatektenger.hu-n

Ha már járt valaha egy helyi lovardában, akkor valószínűleg látott féltucat vagy annál több istálló törzsvendéget, akik szorgalmasan dolgoztak – folyosókat söpörtek, vödröket töltöttek vagy lovakat ápoltak. A lovak sok munkát jelentenek, és a lovardák többsége nem működhetne e csoport nélkül. Ezek a lányok és fiúk gyorsan megtanulják az önállóság …

Selyemtyúk

A baromfiudvar dísze: a selyemtyúk

A selyemtyúk a házityúk egyik fajtája, Kínából származik, a 13. században Marco Polo is említést tesz egy különleges, prémszerű tollal fedett fekete bőrű szárnyasról, amit utazásai során látott. Európában néhány évszázada tűntek fel, ravasz kereskedők a nyúl és baromfi kereszteződéseként kínálták a hiszékeny vásárlóknak.

Függőhinta

Függőhinta szóbába a lehető legjobb áron!

Hintázás közben a gyerekek gyakorolni fogják az érzékeik bekapcsolódását és a körülöttük lévő dolgok feldolgozását. A hinta nagyszerű módja a gyermekek koncentrálásának. Valójában erősen ajánlott tevékenység azoknak a gyermekeknek, akiknél diagnosztizálták az ADHD-t, mert a hintázás a gyermekek számára segít az agyuk újrafókuszálásában, hogy más strukturáltabb tevékenységekben vegyenek részt.

Vegán konyha

A Vegán konyha sajátosságai

A húsmentes táplálkozás talán sohasem volt annyira népszerű, mint napjainkban. A Vegánizmus a vegetarianizmus egyik fajtája, amelynek követői nemcsak a húsoktól, hanem mindenféle állati eredetű tápláléktól tartózkodnak, és semmilyen állatszőrből, bőrből, gyapjúból, selyemből készült ruhát sem hordanak.

Padló védő fólia rendelése online!

Bizonyos padlók sokféle fóliastílust fogadnak el, amelyek miatt az opciók közüli választás nehéz lehet. Ahogy előre haladtunk, felületének és a felhasználók érzéseire gyakorolt ​​ hatásának összességében nagy jelentősége van. Ezért különféle szempontokat kell figyelembe vennünk, például az ellenállását, tartósságát, anyagát, szigetelését, formátumát vagy tonalitását.

Nebáncsvirág

Hogyan növekszik az Új-guineai nebáncsvirág?

Az új-guineai nebáncsvirág kiváló, hosszú virágú növény a kert egy napsütéses helyén. Az árnyékot szerető unokatestvéreihez hasonlóan a közönséges nebáncsvirághoz hasonlóan az új-guineai nebáncsvirág is kis csomókat képez, és sok virágát lombja felett tartja, ahol színes képet mutat. Az utolsó fagyveszély után ültetik őket, ezek a gyors termesztők és az …