Currently browsing

július 2021

Arcápolás

Fontos az arcápolás?

Tekintettel arra, hogy az arcunk a legkeményebb környezetnek van kitéve, minden valószínűség szerint 3-4 óránként kell mosni az arcunkat. Legalább időnként fröcsköljük le arcunkat hideg vízzel, hogy az arc ellazuljon és hidratálódjon. Elfoglaltságunk miatt azonban ez szinte lehetetlen.

Eugene

A legjobb programok Eugene-ben, Oregonban

A hatalmas Willamette-völgy déli végén elhelyezkedő Eugene szórakoztató, élénk és fiatalos felfedezésre váró város, amely számos turisztikai látványossággal rendelkezik. Rengeteg parknak és gyönyörű zöldterületnek ad otthont, nem messze a rohanó McKenzie és Willamette folyók találkozásától, a fenséges Kaszkád-hegységtől nyugatra.

Számítógép szervíz

Megbízható számítógép szervíz 13. kerület

Sokunk számára egyszerűen nem éri meg befektetni a régebbi technológiák karbantartásához vagy korszerűsítéséhez, nem is beszélve arról, ami öt vagy több éves, és nagy valószínűséggel az élettartama végéhez közeledik. Azonban vannak olyan esetek, amikor érdemes számítógépes szervízhez fordulni, hogy felmérjék a szakemberek a helyzetet.

San Fransisco

Hol szálljon meg San Franciscóban: a legjobb környékek és szállodák

A liberális Amerika szülőhelye, San Francisco vitathatatlanul régóta ismert az ellenkultúrájáról, és ez a hírhedt Haight-Ashbury-ben kezdődött a hippi kultúra idején. Korábban ez kísértette az 1950 -es évek Medvegenerációjának – vagy „beatnikeknek” – íróit és költőit, és még a múltban a vagyonukat kereső kínaiak jelentős bevándorlása hozta létre a világ …

Vanda Orchidea

A Vanda Orchidea beltéri nevelése

Az orchideák Vanda nemzetségében mintegy 80 faj és még sok hibrid és alfaj található. A legtöbb orchideához hasonlóan ezeket is szinte mindig beltéri szobanövényként termesztik. Míg trópusi éghajlaton (10. és 11. zóna) a kertben is lehet termeszteni, de erre ritkán kerül sor.

Kerti dekoráció

Kerti dekoráció alacsony áron

A kerti kiegészítők kreatív látszatot keltenek, és a gyep szerelmesei egy különleges, vonzó érzés kialakításához használják őket, egészen közel ahhoz, amit álmukban is elképzeltek. Ezt hívják kertészeti fantáziának. Ezzel az aktív fantáziával a gyep tulajdonosának előnye lesz kiválasztani azokat a finom díszes tárgyakat, amelyek képzeletükhöz igazodnak.