Currently browsing

június 2017

Fogyókúra

Fogyókúra éhezés nélkül

A fogyókúra időszaka lényegében arról szól, hogy a szervezet a megszokottnál kevesebb kalóriát kap. A kalória mennyiség csökkenése nem jelenti azt, hogy nap 24 órájában éhezni kell. Van néhány hasznos tipp, amelyeket betartva a fogyókúra nem az éhezésről fog szólni.

Kutyanevek

Új kedvenc érkezik? Kutyatartási kisokos kezdőknek

Ha négylábúval osztjuk meg életterünket, akkor bizony az élet minden területén oda kell majd rá figyelnünk. Nem mindegy, milyen minőségű eledellel etetjük, de az is nagyon fontos, hogy ügyeljünk a hideg és a meleg elleni védelmére. A kis kedvenccel töltött idő felbecsülhetetlen számára, így erre is mindenképp fordítsunk figyelmet.

Alvászavar

Alvászavarok tünetei

Magas, ingadozó vérnyomás – Az alvásbetegség következményeként folyamatosan változó – a megszokott gyógyszeres terápiával nehezen uralható – magasvérnyomás alakulhat ki. Nemzetközi felmérések szerint a hypertoniások 30 százaléka szenved alvási apnoéban, míg a gyógyszeresen nehezen kezelhető betegek között ez az arány már 80(!) százalék.

Vérszállítás

Vérszállítás a lehető legjobb áron

Vérszállító cégünk 2013-ban azért jött létre, hogy a komoly betegségben szenvedőkön, illetve az időseken vérszállítási szolgáltatásainkkal segíteni tudjunk, hiszen nagy különbséget tud tenni és akár életeket is tud menteni az, ha időben megérkezik a helyszínre az igényelt vér. Cégünk privát rendelésre is szívesen szállít vért igény szerint.

Fontos tudnivalók, tanácsok autóbuszos utazásokhoz

Amit még mindig sokan nem tudnak, vagy nem vesznek komolyan: – a vezetési és pihenőidő. Fontosnak tartom, hogy egy utazás megtervezése előtt, a szervező tanulmányozza a napi vezetési és pihenőidők szabályait és ezek ismeretében állítsa össze a programot, vagy egyeztessen a szállítóval (autóbusz-vezetővel) a programot illetően.

Goji bogyó

A goji bogyó 15+1 kiemelt hatása

Gondolt már arra, hogy természetes hatóanyagokkal támogassa meg szervezete működését? Számos egészségügyi probléma kiküszöbölhető lenne a megelőzéssel, ebben pedig kiemelt jelentőséggel bír a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátása. Vannak olyan természetes anyagok is, mint például a goji bogyó vagy goji berry, ami már számtalanszor bebizonyította egészségre gyakorolt jótékony …

Bledi-tó

Kirándulás a Bledi-tónál

A legtöbb család olyan kirándulásra vágyik, amely során minél több csodálatos tájat csodálhatnak meg. Érdemes elutazni Szlovéniába, a Bledi-tóhoz, hiszen ezen a helyen lehetőség van megcsodálni a hegyeket, erdőket, vízeséseket, de lehetőség van sportolni is. Garantált, hogy a Júliai-Alpok biztosítják minden családnak az élményekkel teli kirándulást.

Kommunikáció

A tudatos kommunikáció ereje

Nagyon sok élethelyzetben döbbenek rá újra és újra, hogy a kommunikációnak milyen óriási jelentősége van egy tudatos és sikeres életben. Gyakorlatilag az összes célod és álmod megvalósulásának egyik legfontosabb eszköze a kommunikáció, de persze a mindennapokban is folyamatosan kommunikálunk egymással.

Agyserkentés

Agyserkentő készítmények egyenesen a természetből

Úgy érzi, bármennyit pihen, mégsem elég élénk a mindennapokban? Fontosnak tartja, hogy munkájában nagyobb hatékonysággal tudjon tevékenykedni? Tudta, hogy vannak olyan készítmények, melyek a természet erejét vetik be ezen célok érdekében? Sokan vannak, akik manapság elégedetlenek teljesítményükkel, és természetes, mellékhatások nélkül is segítséget keresnek a területen. Cikkünket nekik ajánljuk.