Currently browsing

április 2021

Black Ivory kávé

A világ legdrágább kávéi

A kávézás élvezete több mint ezeréves múltra tekint vissza. A fekete ital szürcsölése közben az ízlelőbimbóinkat, az orrunkat és a gyomrunkat érő kellemes érzések keverednek a lélek és a szellem gyönyörével, amely a koffein élénkítő hatásának tudható be.

Oktató játékok

Minőségi oktató játékok kedvezményes áron

Magától értetődik, hogy a könyvek az oktatási játékdoboz egyik legfontosabb részét képezik. Ha sokféle könyv áll rendelkezésre a ház különböző helyein, az arra ösztönzi gyermekét, hogy használja őket. Az audio CD-k nagyszerű módjai a csendes időtöltésnek, miközben javítja gyermeke nyelvtudását.

Hollókő

Hollókő – a világörökség része

A csodálatos környezetben fekvő Hollókő a mai napig élő, működő település. Az itt élő hagyományőrző lakosok a legtöbb épületet ma is eredeti rendeltetésüknek megfelelően használják. 1987 december 11-től a Budai Vár mellett Hollókő is bekerült az UNESCO Világörökség Listájára és világszerte ismert lett.

Discovery

Discovery channel műsor online

A Discovery Channel egy 24 órán keresztül sugárzó tévécsatorna, amely a világ 170 országának több mint 431 millió háztartását éri el. A csatorna elsősorban tudományos, műszaki, történelmi és földrajzi programokat sugároz. 2006-ban a Discovery Channel-t hét Emmy-díjra jelölték.

Texas

Texas állam legszebb régiói

Az Egyesült Államok második legnagyobb és második legnépesebb állama, Texas, az államok déli-középső részén, jellegzetes kultúrája és identitása miatt lenyűgöző hely. Ez az egyedülálló örökség büszkén jelenik meg számos városában, Austinban, Dallasban és Houstonban a legnépszerűbb úti célok között.

Kardamom

A zöld kardamom áldásos hatásai

A zöld kardamom jótékony hatásairól már nagyon régóta tudunk, ugyanakkor a legújabb kutatások ezt meg is erősítették. Ez a különleges fűszer a világ harmadik legdrágább fűszere. Elsősorban a szív számára hasznos a fogyasztása, ugyanakkor számos egyéb jótékony hatással is rendelkezik, ami miatt javasolt gyakori fogyasztása.

Olvasás

Az olvasás fontossága gyermekkortól

A gyermekekkel foglalkozó szakértők szerint a gyermekek egészséges fejlődése szempontjából elengedhetetlen az olvasás. Az esti mesélés fejleszti a gyermek képzelőerejét, fantáziáját, valamint minőségi időt töltünk ilyenkor együtt.