Currently browsing

január 2021

Tom Tailor

A Tom Tailor márka története

A Tom Tailor német ruházati cég, amelynek székhelye Hamburgban található. A Tom Tailort 1962-ben hamburgi Henke & Co. néven alapították, és 1989-ben kapta mai nevét. A Tom Tailor ruhák ára általában közepes árkategóriában van. A társaság fő piacai Németország, Ausztria, Svájc, a Benelux államok és Franciaország.

Szemüvegkeret

Szemüvegkeret kedvező áron rendelhető

A berillium használata szemüvegkeretben azért előnyös, mert korrózióálló. A titánnál olcsóbb is ráadásul.  Ideális lehetőség mindazok számára, akik sok időt töltenek sós víz körül, vagy akiknek magas a bőr savtartalma. A rugalmas, tartós és könnyű berillium számos színben kapható szemüvegkeret formájában.

Kalács

A magyar kalács története

A kalács, a kenyér különleges formája több, mint hatszáz éve része a magyar parasztkonyhának. A 14. századi írásos emlékekben, mint „jobbágyszolgáltatást” említették. A parasztkalácsokat kétféle recept szerint készítették: egy kenyérszerű kalácsot, a kerekes kalácsot és fonatos kalácsot sütöttek.

Tippmix tippek

A legjobb tippmix tippek

Több hobbi megköveteli bizonyos szabályok betartását és némelyik egy időkorláttal is rendelkezik. Ez kihívásokhoz vezethet, ha túl szoros az ütemezése, vagy hiányzik az erőforrása. A sportfogadással az a jó, hogy a tippmixeléshez nem lesz szükség semmilyen eszközre vagy pénzügyi kötelezettségvállalásra. Csak néhány forintra van szüksége a fogadáshoz.

Léböjtkúra

A léböjtkúra veszélyei

Egészségünk megtartása miatt fontos, hogy időnként megszabaduljunk a felhalmozódott káros anyagoktól. A léböjt nagyon hasznos a szervezetnek, megfelelő odafigyeléssel végezve segíti a méreg- és salakanyagok kiürülését, segítségével tehermentesíthető a máj.

Névnap

Milyen névnap van ma?

A névnap megünneplésének számos hagyománya van, amelyek közül sok kulturális. Mivel a magyar családok nem olyan etnikai kultúrából származnak, amely hagyományosan ortodox (például Görögország vagy Oroszország), ezért kölcsönvettük a névnap ünneplését másoktól.

Videojáték függőség

A videojáték függőségről

2019 óta az Egészségügyi Világszervezet, a WHO betegséggé nyilvánította a videojáték-függőséget, ami leginkább a szerencsejáték-függőséghez hasonlítható. A videojáték előtt töltött túlzott időtöltés nagyban befolyásolja az egészséges családi életet. A leginkább veszélyeztetett korosztály a gyerekek és a fiatal felnőttek, akik nem képesek felismerni, hogy szenvedélyük mikor válik problémássá.

HTML alapok

Html alapok mindenkinek!

A HTML az a nyelv, amelyen a legtöbb weboldal meg van írva. A HTML-t oldalak létrehozására és működőképessé tételére használják. A vizuális vonzerőjükhöz használt kód CSS néven ismert.

Engedetlen kutya

Engedetlen kutya nevelése

Egyes kutyák őrületbe kergetik gazdájukat komisz viselkedésükkel, mennek a maguk feje után, hajlamosabbak az engedetlenségre, nem hallgatnak a parancsszavakra. A kutya viselkedése a gazda nevelését tükrözi, ha nem következetes és határozott, akkor a kutya feszegeti a határait.

Arany felvásárlás

Arany felvásárlás online

Az arany egy nemesfém, amely az ókor óta értékes az emberiség számára. A történelem során pénznemként használták, és olyan luxuscikkek készítéséhez, mint ékszerek, szobrok és vallási emlékek. Még az amerikai dollárt is arany fedezte, amíg Nixon elnök 1971-ben véget nem vetett ennek.