Currently browsing

december 2016

Mágneses pólus

Miért vándorol a mágneses pólus?

Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy a mágneses pólus szelíd vándor nem kell félni tőle. A pólusvándorlás és a kontinensek vándorlása szorosan összefüggő jelenségek. A dolgok jelenleg tapasztalható érthetetlensége azért alakulhatott ki, mert a tudománytörténetben a kronológiai logika szerint kialakult néhány gondolati csapda.

Airboard

Magas minőségű airboard

Az airboardok manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, hiszen ezek a korszerű és modern elektromos járművek nagyon könnyen használhatóak, ráadásul nem is csak a szórakozás miatt előnyösek, hanem a koordinációs képességet is fejlesztik, ezért használatuk ajánlott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bővebben erről a kulonlegesbolt.hu weboldalon olvashat.

Éjszaka

Rövid volt az éjszaka?

Elég relatív némelyikünknél, mikor kezdődik eme napszak. Én az éjfélre szavazok. No meg aztán ha már eme témánál tartunk, akkor… kicsit de megemlítést tennék arról, hogy az estét meg van aki 18 órától számítja. Nálam az még késő délután. De akkor megint abba a hibába esnék, hogy akkor tulajdonképpen a …

Samsung Galaxy S7 üvegfólia

Samsung Galaxy S7 üvegfólia

Minden okos telefonnak szüksége van védő fóliára, ha még karcálló üvegkijelzővel is rendelkezik. Ezekkel megőrizhetjük a kijelzők épségét, és szépségét egyaránt. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg róla, hisz egyre nagyobb biztonságot nyújtanak készülékeink számára, ilyenek például az üvegfóliák is.

Sarokgarnitúra Budapest

Sarokgarnitúra Budapest környékén

A sarokgarnitúrák nemcsak a kényelem miatt annyira fontosak, hanem az esztétikum miatt is, hiszen nincs is szebb annál, mint amikor a sarokgarnitúra stílusa és színe passzol a nappalihoz, illetve a fal színéhez. Nálunk, a sarokgarnitura.net weboldalon garantáltan megtalálhatja az ön igényeinek megfelelő sarokgarnitúrát, hiszen kínálatunkban több száz darab van.

Hajfestés

A hajfesték káros hatásai

Napjainkban szinte minden nő használ hajfestéket, mert nem szereti eredeti hajszínét, vagy, mert szeretné eltüntetni az ősz hajszálakat. A hajfestékek széppé, fényessé varázsolják a hajkoronát, viszont számtalan káros hatása is lehet a szervezetre nézve.

Fordítás

Hivatalos fordítás jó áron

Már nagyon untam azt a helyzetet, hogy napi 8-10 órát dolgozom, mégsem vagyok kellőképpen megfizetve, míg a főnök csak a lábát lógatja a hatalmas székében. Ezért megfogadtam a haverok tanácsát és meglátogattam őket Londonban, hogy láthassam hogyan is élnek. A helyzet Nyugat-Európában sokkal jobb, mint itthon, ezért összeszedtem a papírokat …

Limonádé készítési trükkök

A citrom és a víz kombinációja még nem feltétlenül jelent limonádét, hiszen ahhoz sokkal több minden szükséges, például cukor, citromlé, citromhéj, valamint jéghideg víz, és ha ezek megfelelő mennyiségben egyesülnek, akkor már egy isteni limonádé lesz az eredmény. Ha pedig a következő tippeket jól használja fel, akkor akár egy nyári …

OKJ képzés

OKJ képzések széles kínálata várja

Van aki fiatalon végzi el iskoláit, van aki már fiatalon a munkát választja, van aki kihagy éveket, vagy csak simán szakmát váltana, esetleg újabb szakmát tanulna a régi mellé. Bárki bátran belevághat, hiszen számtalan lehetőség várja! Akár nemrég érettségizett, akár egyetemet végzett, akár kismama, akár végre álmai munkahelyén dolgozna.