Currently browsing

május 2021

Kövirózsacserje

Minden a kövirózsacserjéről!

A kövirózsacserje egy nemzetség, amely körülbelül 35 nedvdús növényfajt tartalmaz, szokatlanul fényes, viaszos levelekkel, rozettákba rendezve. A fajok csupán néhány hüvelyk átmérőjűek, a több lábon átívelő nagy fajokig terjednek, mint például az A. arboreum, az A. valverdense vagy az A. holochrysum. A növény levelei és szerkezete olyan tökéletes, hogy ezeket …

Portugália

Portugália csodálatos látnivalói várják

Portugália most Európa egyik legmenőbb országa – fiatal, vidám, energikus és életerős – így kerül a figyelem középpontjába. Gazdag, évszázados történelmével, rendkívüli vendégszeretetével és a csúcskategóriás szállodák, éttermek és üzletek feltörekvő szektorával Portugália mindenki kedvence.

Calibrachoa

Hogyan növekszik a Calibrachoa?

A calibrachoa, az egyik legnépszerűbb növény a szabadban, cserépben történő termesztésre. Bár nagyon rövid éghajlatú, rövid életű évelő, évente szinte mindenhol termesztik. Remekül néz ki akasztott kosarakban, tálakban vagy vegyes edényekben. A Calibrachoa szokatlan cserepekben is jól működik, például szűrőedényekben vagy akár műanyag mosókosarakban. A Calibrachoa termékeny virágzó és 1 …

Autó generátor

Mit kell tudni a generátorról?

A generátor több feladatot is ellát az autóban, így fontos alkatrész, melynek megfelelően kell működnie. A generátor felelős a gépjárműben lévő elektromos berendezések elektromos energiával való ellátásáért, valamint ezen túlmenően az akkumulátort is tölti.

Home office

Otthonról dolgozna ezen a nyáron?

Az otthoni munkavégzés saját előnyökkel és kihívásokkal jár, akárcsak az irodai munka. Néhány távoli munkavállaló küzdhet a termelékenység megőrzésével, és mivel az időjárás a nyári hónapokban szebbé válik, a távoli munkavállalóként való munka még nehezebb lehet.

Amit a vízszűrő berendezésekről tudni érdemes

Amit a vízszűrő berendezésekről tudni érdemes

A víztisztító, vagy vízszűrő berendezések a lokális ivóvíztisztításért felelősek. Általában a vízfelhasználás helyén teszik tisztábbá a csapvizet. Ugyan léteznek nagyobb, az egész ház vízszűréséért felelős tisztító egységek, de javarészt a mosogató csap alatt kapnak helyet az ivóvíztisztító berendezések. Ezek a berendezések tehát nem az egész ingatlan, hanem csak az ivó …

Arab nő

Az arab nők világa

A muzulmán nők világa mindig titokzatosság és kettősség jellemezte. A fátyol mögött élő nők világa szigorú szabályokról árulkodik, ugyanakkor a hastáncosok erotikus tánca egy egészen más világot sejtet.

Házfelújítás

Házfelújítás szolgáltatás elérhető jó áron!

Ha Ön azon háztulajdonosok közé tartozik, akik a jövőben tervezik eladni otthonaikat, akkor fel kell újítani a házat, hogy javuljon az értéke. A ház értékének javítása érdekében elvégzendő felújítás egy része magában foglalja a bejárati ajtó megváltoztatását az új ajtómodellekre, a fürdőszoba, a konyha és a nappali kialakításának frissítését.

Santa Cruz

Santa Cruz – Kalifornia egyik legcsodálatosabb városa

Szinte a nap, a tenger, a homok és a szörf szinonimája a kis tengerparti város, Santa Cruz, ami csodálatos hely a látogatásra és az itt élésre egyaránt. A Monterey-öböl északi partján található, nem messze San Jose-tól és San Francisco-tól, rengeteg gyönyörű tájjal és hihetetlen kaliforniai tengerparttal a közelben.

Szivattyú

Szivattyú termékek kedvező áron elérhetők

Az ipari vízszivattyúk döntő szerepet játszanak az olyan alkalmazásokban, mint a jelentős eső utáni víztelenítés, az építkezésen a vízellátás/-eltávolítás, a növények öntözése és az iszap/törmelék eltávolítása. Számos különböző típusú szivattyú létezik a piacon – és ha figyelembe vesszük, hogy képességeik gyakran átfedik egymást, akkor az Ön igényeinek megfelelő szivattyú kiválasztása …