Currently browsing

július 2018

Az úszógumit elfedő apró trükkök

A nők számára nemcsak a fenék a kényes terület hanem a has is, amire sajnos gyakran felmennek a plusz kilók, ráadásul mindig a legrosszabbkor. Ha nem megfelelő ruhákat viselünk, akkor sajnos ezek a plusz kilók még jobban látszanak a hason és a derékon, de természetesen nem lehet teljesen egyenes- zsákszerű …

HTC Vive játékok

HTC Vive játékok

A HTC Vive játékok igazán szórakoztatóak, és ezeket akár egyedül, de akár csapatban is játszhatja, tehát ha úgy érzi, hogy a munkahelyén csapatépítésre lenne szükség, akkor kipróbálhatja valamelyik játékunkat kollégáival. A HTC Vive játékokat akár barátaival is játszhatja. A teljes játékkollekciót megtalálhatja majd a badchickenvr.hu weboldalra kattintva.

Szőnyeg

Miért hasznos a szőnyeg?

Napjainkban már nincs egy egységes trend, ami szerint berendezhetjük a lakásunkat. Régebb megvoltak azok a taktikák és berendezési tárgyak, amelyek a „polgári jólétet” tükrözték. Ehhez képest, ma annyira eltérőek az egyes lakberendezési stílusok, hogy szinte lehetetlen az alapján a lakók kilétére következtetni.

Visszeres láb

Visszeres láb kezelése otthon

A vénák megbetegedését a visszér jelzi, a nem megfelelő keringés miatt a vér nem tud a szív irányába menni, ezért a vénákba megreked. Az összegyűlt vér következtében a vénák megdagadnak, és a bőr felszínén ez észre is vehető. A visszér egy örökletes betegség, de a túlsúly, állómunka, terhesség is nagymértékben …

TV műsor

Látogasson el a Műsor Tv weboldalra

Sokak számára ismerős az érzés, amikor egy hosszú nap után másra se vágyunk, mint kényelmesen leülni a tévé elé és megnézni egy új filmet, a kedvenc sorozatunk egy részét, meghallgatni a híreket vagy megnézni egy izgalmas vetélkedő műsort. Vannak olyan online honlapok, ahol megnézhetjük a tévé csatornák műsorújságját.

A Cola megdöbbentő káros hatásai

Napjainkban számtalan élelmiszer, gyors kaja, üdítőital vásárolható meg a boltokban és nagyon sok közülük olyan anyagokat tartalmaz, amik káros hatással vannak a szervezetre és egyesek közülük akár még függőséget is okozat. Ezért fontos tudnunk, hogy egyes termékek miért károsak a szervezetre.