Currently browsing

január 2017

Ausztrál koala

Az ausztrál koala mackó jellemzői

A koala maci Ausztráliából származik, és egy erszényes állat, mivel a kicsinye a születés után hat hónapig az erszényben növekedik. Nem tartozik a medvék családjában, csupán onnan kapta a maci elnevezést, hogy hasonlít a Teddy macira. A koala hasonlít a vombathoz, csupán a bundája vastagabb, és a fülei nagyobbak.

Asztalos

Megbízható asztalos jó áron

Egy tapasztalt asztalos a legnagyobb lakberendezési és belsőépítészeti problémákat érdemes megoldani, ráadásul egyedi bútorokat készít, tehát ha ön is erre vágyik, akkor jó helyen jár a kedvencasztalos.hu weboldalon. A bútorüzletekben sajnos nem mindig található meg az a méret, amire vágyunk, éppen ezért kell egy asztaloshoz fordulni, aki minden igényt képes …

Zöldség - gyümölcs

A zöldségek és gyümölcsök fogyasztásának a fontossága

Az emberi szervezetnek mindennap szüksége van a zöldségekre, gyümölcsökre, mivel ezek a táplálékok rengeteg vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak. Alacsony az energia-, zsír-, szénhidráttartalmuk, és így képesek csökkenteni a betegségek kialakulásának az esélyét. Ezeknek a táplálékoknak magas a rosttartalmuk, ennek köszönhetően segít abban, hogy az emésztőrendszer megfelelően működjön.

Ballonos víz

Minőségi ballonos víz

A Keszi-Szódánál csakis friss és minőségi ballonos vizekkel találkozhat, van például Füredi Oxion, Keszi Aqua, Szentkirályi Ásványvíz és Keszi PI-víz is. Ezeket a vizeket otthon és a munkahelyen is lehet fogyasztani, ráadásul praktikus, rugalmas és környezetbarát megoldást jelentenek. A ballonos vizekről és a rendelési információkról bővebb leírást a keszi-szoda.hu weboldalon …

Papagáj

A papagáj beszédre tanítása

A papagájok arról ismertek, hogy lemásolják az emberek különböző hangfajtáit, így egy kis türelemmel és odafigyeléssel akár saját madarunkat is megtaníthatjuk beszélni. A legtöbb madár úgy tanul meg beszélni, hogy azokat a hangokat ismétli meg, amiket a környezetében a leggyakrabban hall.

Hogyan csomagoljunk költözéskor?

A legfontosabb szempont költözéskor, hogy a stressz ellenére se hagyjuk, hogy legyűrjön a fejetlenség! A legjobb idejében átgondolni a teendőket, segítség lehet egy mindenre kiterjedő alapos lista. Hiszen tudjuk mit karunk vinni, de nem mindegy milyen fontossági sorrendbe szállítjuk, vagy pakoljuk össze a holminkat. A mixpakk.hu weboldalon a legrészletesebb információkat …

Macska

A macskák története

Egy tipikus „macskás” ember, nem tud elfogulatlanul nyilatkozni a nemes állatokról. Tény azonban az, hogy ezt az állatot nem csak a jelen korban imádják emberek milliói, de a múltban is előkelő helyet foglalt el az emberek mellett. Az emberek mindig felvidulnak egy macska láttán és ösztönösen simogatni kezdik őket.

Renault Clio alkatrészek

RENAULT Clio alkatrészek!

Milyen gyakran szokta szervizbe vinni autóját? Inkább fordítja másra a pénzt és úgy van vele, hogy kibírja az még egy hónapig? Nem érdemes halogatni a szakember igénybevételét, ezen ugyanis akár saját és szerettei biztonsága is múlhat!

Kutyák kommunikációja

A kutyák kommunikációja

Egyes kutatások szerint az ember és a kutya már több ezer éve él együtt, és ez idő alatt a két faj között különleges kapcsolat alakult ki, napjainkban pedig egyre szorosabb ez a kapcsolat, hiszen a kutyát már nem haszonállatként tartják számon, hanem inkább barátként és társként tekintenek rá a gazdik.