Currently browsing

október 2014

Esztergom - Dunakanyar

Pihenj és gyógyulj mesésen szép helyeken!

Az Attila-domb Tápiószentmártontól nem messze található. Egy nagyon különleges helyről van szó, mely több szempontból is kiemelkedő látványosságot kínál. Többek között innen származik a híres Kincsem versenyló is, illetve itt találtak rá a ’20-as években az Aranyszarvasra, ami szkíta lelet. A gyógyerejéről nevezetes természeti csoda kiváló választás kikapcsolódásra vágyók számára. …

Húsvéti képeslap

Húsvéti ünnepek

A húsvét igazi családi ünnep, amelyet márciusban vagy áprilisban szoktunk tartani. Jelképe a húsvéti nyuszi, amely csokoládé formában már jóval az ünnepek előtt megvásárolható a boltokban. A legnépszerűbb étel pedig a húsvéti sonka és a főtt tojás. Általában nagyon szeretik ezt az ünnepet a gyerekek is.

Hága

Hága bemutatása

Akik figyelemmel vannak a világ eseményei iránt, azok közül bizonyára sokan hallottak már a hollandiai Hága városáról. Itt működik ugyanis a Hágai Nemzetközi Bíróság, ahol a világban az emberiség ellen bűncselekményeket elkövetett személyekről ítélkeznek. Hága azonban Hollandián belül is nagyon fontos város.

Öregedésgátló ital

Próbáld ki a hatékony öregedésgátló italt!

Az igazán hatásos öregedésgátlás bizony nem krémekkel történik, hanem úgy, ha olyan tápanyagokat juttatunk szervezetünkbe, amelyek lelassítják az öregedést, segítenek a sejteknek a megújulásban. Amerikában profi életmód-specialisták látják el a sztárokat tanácsokkal, hogy minél tovább fiatalok maradjanak. Az egyik ilyen népszerű szakértő, Kimberly Snyder, elárulta a fantasztikus zöld ital receptjét, …

Duguláselhárítás

A duguláselhárítás eszközei

Egy profi duguláselhárító eszköze olyan technológiai színvonalat képvisel, amit a háztartásokban fellelhető kellékektől felesleges is lenne elvárni. A wc pumpa vagy a nagyobb áruházakban beszerezhető, olcsóbb kategóriájú csőgörények legfeljebb az enyhe mértékű dugulásokkal képesek elbánni. A komolyabb elzáródásokkal szemben azonban hamar feladják a küzdelmet.

Pécsi dohányipar

A pécsi dohányipar helye 3.

A Dohányjövedék Központi Igazgatósága az egyre nagyobb haszon elérése érdekében valóban nagyon alacsonyan szabta meg valamennyi munkásának munkabérét. A következő hónapban az átvevőnők panaszolták igazságtalan díjazásukat. A kimérőnők panasza sem volt kisebb.

Brisbane

Brisbane bemutatása

Ausztrália harmadik legnépesebb városa és Queensland állam fővárosa az agglomerációs körzettel együtt 3 millió lakosú Brisbane.  Ausztrália középső, keleti részén helyezkedik el Sydney városától északra. Éghajlata szubtrópusi, ami forró, csapadékos, párás nyarat jelent és mérsékelten meleg, száraz telet. Gyakran vannak komolyabb zivatarok, jégesők is a városban.