Currently browsing

június 2020

Kaukau

Hagyományos ételek Pápua Új-Guineában

Pápua Új-Guinea hagyományos ételei a Kelet-Új-Guinea szigetének helyi ételei. Míg a délkelet-ázsiai ételeknek kevés befolyása van Pápua Új-Guinea konyhájára, addig az ételek leginkább hasonlítanak Nyugat-Új-Guineára és a környező óceáni országokba. Pápua Új-Guinea ételei meglepő módon nagyrészt vegetáriánusak, és olyan mezőgazdasági növényekre épülnek, mint a szágó, a rizs, a taró és …

Austria Trend Hotel Schloss Lebenberg

A legjobb szálláshelyek Ausztriában

Képzelje el, hogy ül a szálloda erkélyén, kortyolgatva reggeli kávéját, miközben az Alpokra és a völgyekre néz, ameddig a szem ellát. Finom fehér osztrák bort is kóstolhat egy hegytetei szállodában, vagy, ha úgy tetszik, koktélokat fogyaszthat egy kis hotelben, amely ötvözi a hagyományos és a modern ízeket.

Konica Minolta toner

Minolta toner

A lézernyomtatók és a tonerek  fő előnye, hogy sokkal gyorsabban készítik a nyomtatásokat, mint a tintasugaras nyomtatók. Ennek oka, hogy hihetetlenül pontosak. További információkat erről weboldalunkon olvashat.

Loureedia phoenixi pók

Új állatfajokat fedeztek fel 2020-ban

Becslések szerint 15 millió különféle faj él a bolygónkon, de ezek közül csak 2 millió ismert a tudományban. Az új fajok felfedezése fontos, mivel segít megvédeni őket. Ezenkívül az új fajok olyan vegyületeket is előállíthatnak, amelyek új gyógyszer kifejlesztéséhez vezethetnek.

Honduras

A legjobb szigetek Hondurasban

Honduras országát Guatemala, El Salvador, Nicaragua, a Karib-tenger és a Csendes-óceán veszi körül. Honduras szárazföldje sokat kínál, és olyan városok találhatók meg benne, mint Tegucigalpa és San Pedro Sula kulturális központok. A nemzet nagyszerű tengerpartoknak és lélegzetelállító célpontoknak is otthona, mint például a Cusuco Nemzeti Park.

Skócia

Skócia legszebb régiói

Az Atlanti-óceántól nyugatra és az Északi-tengertől keletre Skócia hosszú és egyenetlen partvidékkel rendelkezik, amelyet felfedezhet, az Orkney és a Shetlands szigetek lélegzetelállító látványával, valamint a vadon élő hegyvidéki Hebridekkel, amelyek mindegyike egy tengerparton fekszik.