Currently browsing

április 2022

Külföldi utazás

Tippek és trükkök külföldi utazáshoz

A nyaralás sokak számára valamilyen belföldi úti célt jelent, főképp a balatoni nyaralóval rendelkezők nem szokták túlcifrázni az éves pihenés helyszínét, de amúgy is bátran kijelenthető, hogy Magyarország – annak ellenére, hogy aránylag kicsi – rengeteg gyönyörű helyszínnel várja a vakációzókat.

Edzés

Ezért nem jó, ha túl sokat edzel!

Sajnálatos módon a mozgásszegény életmód korunk egyik népbetegsége. Valahol persze érthető, hogy pont erre nem szakítunk időt, hisz már a mindennapok is épp eléggé fárasztóak, ráadásul ezernyi tennivalóval kell szembenézni még a munka után, így hát kevesekben van meg az elszántság, hogy még elmenjenek edzeni is.

Fülprobléma

Ezek a leggyakoribb fülproblémák

Szokás mondani, hogy a fogfájásnál talán csak a fülfájás elviselhetetlenebb, és ha őszinték akarunk lenni, akkor ebben bizony van némi igazság. Talán azért, mert minél közelebb van a központhoz – azaz az agyhoz – a fájdalom kiindulópontja, annál megterhelőbb, talán mert a hasogató kín semmi máshoz nem hasonlítható, ezt nehéz eldönteni, …

Telefon

Mikor érdemes lecserélni a telefonunkat?

Napjainkra a mobiltelefonunk lett a legfontosabb használati tárgyunk, ami gyakorlatilag folyamatosan ott van a közelünkben. Ezzel tartjuk a kapcsolatainkat, itt intézzük az üzleti levelezéseket, hívásokat, sőt még a szórakozásunk egy tetemes részét is a kis képernyőn intézzük.

Női parfüm

Kiváló minőségű, eredeti női parfümök

A szaglást, mint érzékszervet, nagyon gyakran lebecsülik, pedig az illatok rengeteg emléket képesek visszaidézni. A különféle illatok hatással lehetnek a kedvünkre, illetve a gondolkodásunkra is. Olykor pedig egy kiváló illat teszi fel az i-re a pontot egy kiváló ruha és ékszer szett esetében.