Currently browsing

október 2015

Sügér horgászata

A sügér horgászata

A sügér horgászata kivételesen izgalmas szórakozás lenne, de sajnos Magyarország területén a sügér nem ér el olyan méretet, ami valódi sporthallá emelné. Ettől függetlenül a horgászata valóban élvezetes, ha valaki megelégszik a tenyérnyi nagyságú zsákmánnyal.

Betegszállítás

Kényelmes betegszállítás belföldön

Gondot jelent a rendelőintézet elérése? Rendszeres vizsgálatokra jár, de nem tudja megoldani a kórházig a közlekedést? Ülő- és fekvőbetegeknek  ma már nem kell lemondaniuk a kényelemről akkor sem, ha az út cél valamelyik hazai rendelőintézet, hiszen az Aranyszív Ambulance Kft. kimagasló minőségű szolgáltatással áll az érdeklődők rendelkezésére.

Kiskutyák

Hogyan válasszak kutyát?

A legtöbb leendő gazdinak határozott elképzelése van arról, milyen kutyát szeretne, de sokak még keresik a választ arra a kérdésre, milyen fajta kutya jelentené a legjobb választást a számukra.

Korpásodás

Házi praktikák korpásodás ellen

A korpásodás makacs egészségügyi probléma, amely a viszkető vagy égető érzés mellett esztétikai problémákat is okoz. Amennyiben tartósan fennáll az állapot, a haj egészségének károsodása következhet be, súlyosabb esetekben pedig hajhulláshoz és kopaszodáshoz vezethet. A korpásodás megszüntetését számos gyógyszeripari készítmény segíti, de rendkívül hatékonyak lehetnek az otthoni praktikák is.

Műanyag ablak

A műanyag ablak előnyei

Néhány évvel ezelőtt jelentek meg az úgynevezett műanyag ablakok, amelyek a drágább és kevésbé tartós faablakok alternatívájaként szolgálnak. A műanyag ablakok elsődleges pozitív tulajdonsága a rendkívüli energiahatékonyság.

Parfümök

Parfüm választás

A megfelelő parfüm kiválasztásához bizony ízlés kell. Nem elég csak a csomagolás alapján választani, sőt nem elég beleszagolni és rámondani az igent. A parfüm ugyanúgy a külsőnk része, mint a ruhánk, a frizuránk vagy a sminkünk; hozzánk tartozik, azonosít bennünket, így olyan illatot kell választanunk, ami harmonizál az egyéniségünkkel.