A legjobb DVD-lejátszók 2020-ban

A technológia folyamatosan fejlődik, és sok olyan dolog, amit az emberek a múltban élveztek, most pedig már elfelejtettek, vagy jelentősen elveszítették jelentőségüket az életükben. Ideális példa erre a DVD-lejátszó, amely korábban minden otthoni multimédiás központ nélkülözhetetlen részét képezte, és amelyek már régóta „lejárt lemeznek” számítanak.

[wp_ad_camp_1]

Ha olyan alapvető DVD-lejátszót keres, amelyet csak DVD-lejátszásra vagy kedvenc MP3-jainak hallgatására használ, a Sony DVPSR210P jó, olcsó lehetőség az Ön számára. Számos fejlettebb funkciót visszavontak, és néhány korlátozással látták el, és korlátozott csatlakoztathatóságot is kapott (csak kompozit, komponens és koaxiális kimenetek vannak). Ha USB-kapcsolatot vagy bármilyen más prémium funkciót szeretne, akkor valami mást kell választania, mert ennél a DVD lejátszónál erre nem lesz lehetőség. A Sony DVPSR210P DVD-lejátszó 480p videó lejátszást tesz lehetővé, és támogatja a DVD, CD, MP3 és JPEG lejátszást. Ezenkívül képes feliratok és idegen nyelvi hangok kezelésére is szolgál, valamint  támogatja a Dolby audio eszközt.

DVD lejátszó 2020

DVD lejátszó 2020

A Sony DVPSR210P-vel ellentétben a Panasonic DVD-S700 DVD-lejátszó rengeteg funkciót és nagyszerű felhasználói élményt nyújt, amely senkit sem hagy cserben. Jó csatlakoztathatósággal rendelkezik, amely magában foglalja a HDMI-t és a kompozit kimenetet, lehetővé teszi az USB médiatartalom lejátszását, és ami még fontosabb, támogatja az összes régió DVD-lejátszását. Ezenkívül lehetővé teszi a sima DVD, CD, MP3 és JPEG lejátszást, illetve támogatja a Dolby Digital hangot. Az összes modern DVD-hez hasonlóan a Panasonic DVD-S700 praktikus előzetes funkcióval rendelkezik, amely javítja az alacsonyabb felbontású videók képminőségét, és alkalmasabbá teszi őket 1080p felbontású nézésre is, valamint lehetővé teszi a könnyű és problémamentes felhasználói élményt.