Currently browsing

július 2022

Nyaralás

Nyaralás a gyerekek nélkül? Így szervezd meg!

Noha sokan hajlamosak ferde szemmel nézni emiatt, az igazság az, hogy előbb-utóbb a szülőknek is megjár az önálló pihenés luxusa. Az első olyan nyaralás, ahova apa és anya csak kettesben megy az persze mindig egy hatalmas lépés, és érdemes nagyon alaposan megtervezni, ám a legfontosabb, hogy ne érezzük ilyenkor azt, …

Liposzómás C vitamin

Liposzómás C-vitamin egyedi eljárással készítve

A táplálkozási szakértők azt javasolják, hogy az emberek fogyasszanak minél több zöldséget és gyümölcsöt a kellő tápanyag pótlás érdekében, ugyanakkor a mai ételek, zöldségek gyümölcsök jóval kevesebb hasznos tápanyagot tartalmaznak, mint pár évtizeddel ezelőtt. Éppen ezért célszerű vitaminokat fogyasztani étrendkiegészítő formájában.

Körömágyhosszabbító

Körömágyhosszabbító előnyei

A szép körmök ma már az ápolt megjelenés részét képezik, így nem csoda, hogy nagyon sok nő vagy otthoni körülmények közt készíti el manikűrjét vagy elmegy egy szakemberhez. A rövid körömágy sok nőt érintő probléma, azonban szerencsére van rá megoldás.

Hattyú

Ezért ne etesd a hattyúkat!

A hattyúk – és alapvetően a vízimadarak – közelsége szívet melengető érzés, hisz testközelből megcsodálni ezeket a pompás állatokat hatalmas élmény, nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is.

Konzuli szolgálat

Mikor segít a konzuli szolgálat és mikor nem?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan azzal sincsenek tisztában, hogy külföldön megilleti őket a konzuli védelem. Már az utazás tervezésekor érdemes ellátogatni a konzuli szolgálat oldalára, ahol számos hasznos információ található. Ezenkívül az utasbiztosítás is nagyon fontos, nem szabad megfeledkezni róla.