Currently browsing

március 2014

Meseszép Ukrán táj

Fedezd fel a Balkánt, nem fogod megbánni!

A Moldovai Köztársaság például rendkívül gazdag és igazán egyedülálló kulturális örökséggel rendelkezik. Nem is lehet véletlen, hogy évről-évre egyre többen látogatnak hazánkból is Románia szomszédjába. Az ország mérete viszonylag elég kicsi, így praktikus tervezéssel hatékonyan végiglátogathatók a legérdekesebb kolostorok, templomok és a meseszép természetvédelmi területek is. Ha nyáron tervezel Moldovába …

Műanyag ablak

Műanyag ablak: modern, tartós, megbízható

Otthona időtállóságát nagyban meghatározza a falak minősége, az épület szerkezete, a tető ellenállósága, stb. De vajon mindenki gondol-e a nyílászárók minőségére és tartósságára is? A műanyag ablakok és ajtók a modern gyártási technológiának köszönhetően és a több éves garancia mellett megbízhatóak és rendkívül tartósnak is bizonyulnak.

Cukor

Mennyire ártalmas a cukor?

Függőséget okoz és minden szempontból káros a szervezetre. Ezt állapította meg nemrég egy amerikai kutatóorvos, aki kezdeményezte, hogy az alkohollal és a dohánnyal együtt tegyék tiltólistára a magas cukortartalmú termékeket és azokat csak a nagykorúak számára tegyék elérhetővé. Valóban olyan méreg a cukor, amit jobb, ha a gyerekektől távol tartunk?

Kamera javítás

Kamera javítás nagy szakértelemmel

Egyre több helyen képezi szerves részét a riasztórendszernek a biztonsági kamera, hiszen az ingatlanok, üzlethelyiségek védelmét nagyban növelhetjük vele. Legfőbb előnye azontúl, hogy látható helyre felszerelve már messziről hirdeti, hogy az ingatlan szakszerű védelem alatt áll, az információ tárolásának lehetősége. Nem mellékes szempont az sem, hogy a kamera javítással egyre …

Trogir

Trogir, ahova mindenkinek el kell jutnia!

A Split közelében található Trogir látnivalókban gazdag nyaralást ígér. Az UNESCO Világörökségei sorába tartozó óvárosban középkori épületekben gyönyörködhetünk. A napsütés és a tenger szerelmesei sem szenvedhetnek hiányt semmiben. Trogir közelében aprókavicsos és homokos partszakaszok nyújtanak tökéletes hátteret a kikapcsolódáshoz.

Szifon duguláselhárítás

A szifon és annak helyes szerelése

A hatékony duguláselhárítás érdekében számos módszer bevethető. A legegyszerűbb persze a vegyszerek, vagy házi szerek lefolyóba történő öntése, majd annak kiöblítése. Amennyiben viszont ezután sem folyik le a víz, akkor mosdó alatti szifon lehet makacsul eldugulva.

2014 tavaszi ruhadivat

Készülj fel 2014 tavaszi divatjára!

A tavasz beköszöntével nem csak a természet ébred fel téli álmából és virágzik ki, ilyenkor a ruhatárunk is felélénkül, hiszen lecseréljük a meleg, komor télies darabjainkat valamivel vékonyabb és vidámabb színű ruhákra. Általában a tavaszi divatot az élénk színek jellemzik a sötét télies színek után.