Currently browsing

március 2015

Fogyókúrás recept

Hogyan fogyjunk le gyorsan?

Nagyon sokan küzdenek túlsúllyal, melynek elsődleges oka a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. Sokan próbálják leadni felesleges kilóikat a legkülönfélébb módokon. Ha túlsúlyosak vagyunk, akkor mindenképpen változtassunk az étrendünkön, hisz az elhízás igen komoly betegségek okozója lehet.

Húsvéti nyúl

Húsvéti nyúl – legyen vagy ne legyen?

Közeleg a húsvét, sok gyerek ilyenkor azzal nyúzza a szüleit, hogy nyuszit szeretne kapni. Nagyon aranyos egy kisnyúl, azonban nem kifejezetten lakásba való, és körültekintőn kell vele bánni. Ha mégsem tudunk gyermekünknek nemet mondani, akkor álljon itt néhány tipp, aminek segítségével mi is, és a nyúl is túlélheti az ünnepeket.

Női ruha

A női ruha kiválasztása

Sok hölgy szembesült már azzal a problémával, hogy nincs mit felvennie egy adott eseményre. Ez szinte sztereotípiává vált az elmúlt néhány évben. Ám nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egy jól megválasztott, és nem mellesleg az adott alkalomhoz megválasztott ruhának igenis nagy szerepe van.

Pusztavacs

Pusztavacs az ország mértani közepe

Minden országnak szükséges meghatározni a mértani közepét, így lett Magyarország közepe 1968-ban hivatalosan is Pusztavacs. A település a kiskunsági Homokhátság természetvédelmi területén található. Egy aprócska zsáktelepülésről van szó, mely Budapesttől mintegy 50 km-re terül el.

Vasárnap zárva

Vasárnapi dilemma: Zárni vagy nem zárni?

Hónapok óta megy a huza-vona, a kiskapuk keresése, a lehetőségek felülvizsgálata a vasárnapi üzletbezárások kapcsán. A kormány nem enyhül, a multik agyalnak, és lázasan dolgoznak azon, hogy miként tartsák meg a vevőiket. Volt már szó üzletbezárásokról, létszám leépítésről,webshopból való kiszolgálásról. Joggal gondoljuk, hogy a problémát egyik sem fogja megoldani.

Ciprus

A szerelem szigete – Ciprus

A legenda szerint Kronosz gyémántkemény kardjával bosszúból levágta apja, Uránosz férfiasságát, melynek következtében a vére a földre, ivarsejtjei pedig a tengerbe hullottak. Ezt a tenger hullámai habokká formálták, s abból pedig  kiemelkedett a csodaszép Aphrodité, a szerelem istennője. A szigetet, ahol a lába földet ért, ma Ciprusnak hívják. Ezért lett …

Riasztó javítás

A riasztó javítás fontosságáról

Otthonunk és családunk, szeretteink védelmére a 21. században egyre többen választunk valamilyen biztonságtechnikai eszközt, mint például a biztonsági kamera vagy éppen a riasztó berendezést. Sajnos, be kell látnunk, hogy manapság csupán egy zárt ajtó nem állítja meg a legtöbb tolvajt, betörőt. Azonban ezeknek az eszközöknek a megvásárlása alkalmával már tisztában …