Currently browsing

április 2015

Farmos játékok

Farmos játékok fiatalnak, idősnek

Ismerősen hangzik, hogy „megyek a farmra, elvetek egy kis búzát.” Itt ne gondoljunk nagy dologra, hisz csak egy játékról van szó. Persze több farmos játék létezik, de, hogy melyik a jobb, azt mindenki maga dönti el. Számos internetes játék létezik, melyek a fiatalok és idősebbek szórakoztatására születtek meg.

Távmunka otthon

Az irodától távol, jól lehet otthon is dolgozni

Amennyiben otthon dolgozunk távmunkásként, és nem az irodában, ránk is vonatkozhat néhány fontos szabály. Melyeket érdemes betartani. Mik ezek a szabályok? A távmunka nem azt jelenti, hogy bármit csinálhatunk. Igenis van munkánk, hiszen a távmunkás is komoly munkaerőt jelent a cégnek. Melyet a munka törvénykönyve által szabályozva van.

eOptika napszemüveg

Vagány napszemüveg gyerekeknek

Mivel jobb az idő, többet megy az ember a városba, vagy csak úgy sétálni, ezért elő lehet venni a napszemüveget, vagy ha nincs, akkor természetesen vásárolni is lehet. A gyerekekre is érdemes gondolni, hiszen az ő szemüket is szükséges védeni a káros napfénytől. Ráadásul egy jól megválasztott napszemüveg még vagányan …

Napospart

Mi az a Napospart?

Napospart nem más, mint Bulgária egyik legnagyobb tengerparti városa. Mindössze harmincöt km-re található a másik, turisták és nyaralók által legkedveltebb bolgár várostól, Burgasztól. Nagyon szívesen utaznak ide turisták, hiszen az itt épült szállodák mind-mind a tengerparton találhatóak meg, így nem kell sokat gyalogolni minden nap, hogy megmártózhassunk a tengerben.

Zwack

Zwack cég és annak története

1840-ben az alig húsz esztendős Zwack József alapította meg az első likőrgyárat. Egy titkos receptre építette elgondolását, mely akkor már ötven éve a család birtokában volt. Ez a titkos recept nemcsak egy páratlan italt rejt magában, hanem egy páratlan gazdasági siker titkát is.

Diáklány

A diákok anyagi helyzete

Tanulmányunkban a diákság anyagi helyzetének vizsgálatát végeztük el. Az elkölthető jövedelem (ösztöndíj, diákhitel, szociális támogatás illetve kapott zsebpénz) nagysága alapvetően meghatározza a kiadási oldalt. A kiadási oldal struktúrája pedig közvetlen hatással van a termékeink iránti kereslet intenzitására.

LED lámpa

Hangulatos LED világítás a teraszon

Mi sem lehet jobb, mint a szép tavaszi vagy nyári estéken kiülni a teraszra, és beszélgetés közben eliszogatni valami finom italt. Ehhez viszont olyan lámpák szükségesek, melyek nem vonzzák az éjszaki repülő rovarokat. A LED lámpák fénye olyan, ami nem vonzza a rovarokat, ezért érdemes LED-ekkel a terasz világítását kialakítani. …