Currently browsing

július 2017

TV műsor

Sportműsor nyáron? Pihenjen a hűvös szobában!

A tikkasztó nyári napokon nem mindannyian szeretünk a strandokon hűsölni. A harmincöt fok környéki hőmérséklet sokakat megvisel, s nem kevés azok száma, akik ilyenkor inkább a hűvös szobában igyekeznek átvészelni a hőségriadókat. A sorozatok és mozis újdonságok mellett érdemes néha sportcsatornákra is kattintani, hiszen a Vizes VB sok izgalmat ígér …

Autókulcs másolás

Minőségi autókulcs másolás olcsón

Ha minket választ autókulcs másolásra, akkor el sem kell hagynia a lakását és nem kell szervizbe sem mennie, hiszen mi minden kulcsot otthon, a helyszínen készítünk el, ráadásul 24 órán belül, ezért új kulcsait hamar kézhez kaphatja, méghozzá úgy, hogy nem is kell ezekre sokat költenie.

Árfolyam

Lyukas mentőöv, avagy mit nem tudunk az árfolyamrögzítésről

Az elképesztő csúcsokra emelkedő svájci frank árfolyam és a devizakölcsönök árfolyamának rögzíthetőségére vonatkozó szeptember 1-én megnyíló határidő közeledtével ismét elöntötték a sajtót a „rögzítsünk-e vagy sem” kérdését taglaló cikkek, jegyzetek, szavazások. A konstrukcióval kapcsolatban azonban jelenleg alapvető információk hiányoznak, viszont több jel mutat arra, hogy az ügyfél nagyon drágán fizeti …

Autósiskola

Autósiskola Zugló területén

Zuglói autósiskolánkban rengeteg lehetőség vár minden tanulni vágyót, ráadásul a mi iskolánkban minden tanár felkészült de egyben kedves is, hiszen nagyon fontos az, hogy valaki barátságos körülmények között szerezze meg a jogosítványt, és szórakozásnak tekintse a vezetést, nem pedig kényszernek.

Napozás

A napozás szabályai

Kevesen tudják, hogy napozni is oda figyelve érdemes, mivel káros hatást gyakorolhat a szervezetre. A szakemberek szerint a legfontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mennyit ajánlott a napon tartózkodni, mikor és mivel érdemes bekenni a bőrt, valamint, hogy mit érdemes napozás előtt enni.

TV műsor

TV-műsor online

Önnek is elege van abból, hogy csak nyomkodja a távirányítót, és sehol sem találja azt a műsorszámot, amelyet szívesen megnézne? Mindenfelé csak reklámokat lát, így tényleg nem tudja, hogy melyik csatornán melyik film/sorozat fut éppen? Ezen könnyen segíthet egy műsorújság.

Tyúkhúr tea

Fogyasszunk tyúkhúr teát

Sajnos manapság a gyógyszeripar egyre nagyobb teret hódít világszerte és az alternatív orvoslás már évek óta jelentősen háttérbe szorult emiatt. Fontos tudnunk, hogy vannak olyan gyógynövények, amelyek sok betegségre gyógyírt jelentenek és nincsenek káros mellékhatásai a szervezetre.

Férfi karóra

Férfi karóra márkák sokasága a diamondoraekszer.hu weboldalon

A diamondoraekszer.hu weboldalon levő férfi karórák között vannak elegánsabb és sportosabb darabok is, vágyik találhat fémszíjas, bőrszíjas, illetve kaucsuk szíjas karórákat is, amelyeket akciós áron elvihet ha szerencséje van. Mi minden karórához bónusz ajándékot adunk és teljeskörű garanciát is vállalunk termékeinkre. Ha többet tudna meg rólunk nézze át weboldalunk leírását.