Currently browsing

október 2017

Klímacső

Klímacső elérhető áron

Az autó klímaberendezésében a hűtőfolyadék szállításáért a klímacső felelős. Ez az alkatrész több hatásnak van kitéve, ellen kell állnia a fizikai- és vegyi behatásoknak, tartósnak és flexibilisnek kell lennie.

Patagónia

A csodálatos Patagónia

Valószínűleg sokan hallottak már Patagóniáról, hisz egy olyan helyről beszélünk, amelyet semmilyen más területtel nem lehet összehasonlítani. Patagónia egy földrajzi légió, amely Dél-Amerika legdélebbi részén helyezkedik el, Argentína és Chile területein.

Költöztetés csomagolással

Költöztetés csomagolással kedvezményes áron

A költözés sajnos rengeteg csomagolással is jár ami elég kimerítő lehet, ráadásul fájdalmas is, hiszen ilyenkor legszebb emlékeinket kell becsomagolnunk vagy éppen hátrahagynunk. Csapatunk az uniteher.hu weboldalon a csomagolásban és a pakolásban is szívesen segít, ráadásul gyorsan és problémamentesen dolgozunk, vigyázva arra, hogy semminek ne essen baja.

Császárfa

Ültessen Ön is Császárfát a kertjébe

Egy udvar kialakítása során mindenki szeretné, ha a fák gyorsan lombba borulnának, és ezzel nemcsak a kertünk esztétikáját szépítenék, de biztosítanák számunkra a hűvöst is. Manapság hazánkban nagyon népszerűvé vált a császárfa (Paulownia tomentosa). Rendkívül gyorsan növekszik, tíz év alatt a 10-től 20 méteres magasságot is elérheti.

Zeller

A zeller és annak jótékony hatásai

Mindannyian fogyasztottunk már zellert valamilyen formában, hiszen egy nagyon népszerű gyógy- és fűszernövényről van szó, amelyet hazánkban is előszeretettel használnak. A zeller a zellerfélék családjába tartozó gyógy- és fűszernövény, amely világszerte ismert és Dél-Europából terjedt el.

Konténeres sittszállítás

Konténeres sittszállítás alacsony áron

Rengeteg építkezési helyszínen gondot okoz, hogy az anyagokat miképpen szállítsák el. A nagyobb városokban működnek olyan cégek, amelyek építő anyagok ki- és elszállításával foglalkoznak. Érdemes ezeknek a vállalatoknak a segítségét kérni, hiszen a munkát rövid idő alatt és pontosan elvégzik, így önnek nem lesz problémája a munka ezen részével.

Spárga

Miért jó a spárga? Melyik fajtát mire használjuk?

Mivel hamarosan itt van a spárga szezonja (amely körülbelül április/május/júniusra tehető), célszerű, ha olyan receptekkel készülünk erre az időszakra, amelyek kevésbé megszokottak. Az alábbiakban megláthatjuk, hogy milyen spárgafajták vannak és melyiket érdemes inkább használni ebben az időszakban.