Currently browsing

szeptember 2018

Futás

Futás kontra úszás?

Legyen szó futásról vagy úszásról, mindkettő egyaránt kiváló testmozgás. Amennyiben nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket válasszuk, akkor azt kell figyelembe venni, hogy milyen egészségügyi állapotban vagyunk, illetve hogy milyen cél vezényel bennünket.

Pula

Pula, Horvátország egyik legszebb városa

A nyaralás mindenkit kikapcsol, és Horvátország az egyik legjobb célpont, ahová hazánkból évente rengetegen látogatnak el. A gyönyörű homokor tengerpartok, a történelmi városok, a várak, az éttermek, a nemzeti parkok, mind olyan tényezők, ami miatt Horvátországba érdemes ellátogatni.

Festés

Híres festők és alkotásaik

Az élményfestés egy szuper kikapcsolódás ráadásul csapatépítőnek is tökéletes lehet, tehát munkatársait is elhozhatja festeni. Az festés 3 órát vesz igénybe, és ha elkészült a képpel akkor nyugodtan hazaviheti azt. A festés hatalmas élmény, ezért ne hagyja ki ön sem ezt a soha vissza nem térő alkalmat! Bővebben rólunk weboldalunkon …

Fogpótlás implantátummal

Egyszerű fogpótlás implantátummal

Az implantátumos fogpótlás esetén nincs szükség csontszövetekre vagy műtét által beültetett mesterséges csontpótlások alkalmazására, és ez csökkenti majd a beavatkozás árát. Az IHDE-re fogászati implantátumok teljes terhelhetőséget és tökéletes rágási funkciót biztosítanak azonnal, tehát az eredmény érezhető lesz egy szempillantás alatt.

Hovawart kutya

A Hovawart kutyafajta tulajdonságai

Napjainkban egyre többen tartanak háziállatot és mondanunk sem kell, hogy a kutya az egyik legnépszerűbb közülük. Mivel rengeteg kutyafajta létezik, ezért amikor úgy döntünk, hogy fajkutyát választunk, akkor fontos, hogy tudjuk, milyen a természete, mik az igényei. A nagytestű kutyáknak például nagyobb a mozgásigénye, ezért inkább ajánlatos inkább udvaron tartani …