Currently browsing

május 2015

Fapados repülőjegy Londonba

A fapados repülőjegyek előnyei

A fapados kifejezést egy repülőjegy kapcsán nem kell szó szerint értenünk, az árában viszont jelentős különbség mutatkozik. A fapados és hagyományos járatok között mindössze elenyésző különbségek vannak. De melyek is pontosan ezek az eltérések?

Arsenal

Az Arsenal focicsapat ajándéktárgyai online is beszerezhetőek

Az Arsenal futball csapatnak hatalmas szurkolói bázisa van nem csak Angliában, Londonban, hanem szerte a világon, így Magyarországon is. Nem véletlen, hogy az Arsenal az angol labdarúgás egyik legismertebb és leggazdagabb klubja, emellett pedig természetesen a legsikeresebb angol csapatnak számít. A közel 130 éves Arsenal Klub kiemelkedő teljesítménye irigylésre méltó. …

Kék Duna Wellness Hotel

A Kék Duna Wellness Hotel tökéletes választás konferenciák lebonyolításához

Egyre elterjedtebb, hogy a cégek többnapos konferenciákat, rendezvényeket, továbbképzéseket és csapatépítő tréningeket tartanak az alkalmazottaiknak valamilyen kellemes környezetben, mint amilyen például a négycsillagos Kék Duna Wellness Hotel Ráckevén, mely egyaránt tökéletes helyszín a kikapcsolódásra, az egyedülálló római wellness élmény megszerzésére, a feltöltődésre és a tanulásra.

Euró

Néhány érdekes információ az euróról

Egyre több ország vezeti be az Európai Únió hivatalos pénzét, az eurót. Magyarországon még sokat kell rá várni, ám aki külföldre látogat, valószínűleg találkozott már vele. De vajon hányan tudnának válaszolni az euróval kapcsolatos egyszerű kérdésekre? Íme néhány fontos információ, amit illik tudni.