Currently browsing

június 2018

Lenmag

A lenmag jótékony hatásai

A lenmagot nagyjából 6000 éve fogyasztják az emberek. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez volt a világon először termesztett úgynevezett superfood. A lenmag számtalan előnyős tulajdonsággal rendelkezik, de legfőképpen az emésztéssel van jótékony hatással.

Fogfehérítés

Miért nem tanácsos fogat fehéríttetni?

Sok ember nincs megelégedve a küllemével, és ezért olyan intézkedéseket hajt végre, amelyek abban segítenek, hogy változtasson rajta. Nagyon sokan a fogaikkal nincsenek kibékülve, és annak érdekében, hogy szép fogsoruk legyen, fogszabályzót, és esetleg fogfehérítést alkalmaz. A fogszabályzó egészségügyi szempontból hasznos, azonban a fogfehérítés csupán esztétikai szempontból.

Petrezselyemzöld

A petrezselyemzöld jótékony hatásai

Szinte kivételek nélkül minden magyar háztartásban megtalálható a petrezselyemzöld. Elsősorban azért tartják fontosnak a jelenlétét, mert kiválóan megízesíti az ételeket, de tudni kell, hogy rengeteg pozitív hatása van az emberi szervezetre. Összegyűjtöttük önnek a petrezselyemzöld jótékony hatásai közül a legfontosabbakat.

Formula 1

Érdekes tények a Formula-1-ről

Az autóversenyzés a huszadik egyik legnépszerűbb sportágának számít és nagyon sok fajtása ismert. Ezek közül a legnépszerűbbnek a Formula-1-et és a Dakar-ralit kíséri a legnagyobb figyelem. Ezeken a versenyeken több tízezres vagy akár százezres nézőközönségre lehet számítani. Az első autóversenyt az amerikai Wisconsinban rendezték meg 1878-ban egy 323 kilóméteres távon.