Currently browsing

november 2016

A megfelelő vízfogyasztás fontossága

A víz fontos szerepet játszik az emberi szervezetben, mivel befolyásolja a vérnyomást, vérkeringést, segíti a tápanyagok felszívódását, és szabályozza a test hőmérsékletét. Az elegendő mennyiségű víz elfogyasztásával megőrizheti szervezete egészségét, és jobban fogja magát érezni a mindennapok során.

Női ruha webáruház

Trendi női ruha webáruház

Fashion Plus női divat webáruháza, márkás női ruhákkal kedvező áron, hatalmas választékkal kápráztat el! Női ruhák, női nadrágok, szoknyák és kiegészítők minden mennyiségben! Többféle fazon, méret és szín között válogathatsz naponta bővülő termékkínálatunkban!

Apple

Az Apple új Macbookjai

Az Apple idén ősszel tartotta második bemutatóját, ahol ezúttal nem a hordható kütyüké volt a főszerep, hanem a megújított Macbookokon, illetve az Apple TV-n is vannak némi változások. Szeptember 7-én még az iPhone 7 és az Apple Watch volt a nagy szenzáció, most mindenki a Macbookokra szegezi figyelmét.

Linkgyűjtemény

A sokszínű linkgyűjtemény

Nincs is jobb egy sokszínű linkgyűjteménnyél, hiszen ott megtalálhatóak az ország leghasznosabb linkjei, így könnyebben el lehet érni a kívánt termékeket. Manapság egyre többet vásárolunk az interneten, hiszen itt már lehet kapni ruhákat, cipőket, háztartási cikkeket, telefonokat, krémeket, gyógyszereket, parfümöket és egyebeket is méghozzá elég jó áron.

Ír konyha

Az ír konyha

Az ír gasztronómiáról először mindig a burgonyák és a birkák jutnak eszünkbe, pedig az írek konyhája sokkal több ennél. A régi kelta konyhában nagyon fontos étel volt a zab és az árpa, amit legtöbbször kásaként fogyasztottak, vagy éppen lisztként. A VIII. századig nem termesztettek szinte semmilyen zöldséget sem, hanem inkább …

Linkkatalógus

Magas színvonalú linkkatalógus

Napjainkban már egyre kevesebb időnk van a vásárlásra, egyre a webáruházak és internetes oldalak egyre híresebbek, ami nem is csoda, hiszen sokszor még jobb árakat ajánlanak mint a szupermarketek. Erre jók a linkkatalógusok, hiszen itt egy csokorba vannak összeszedve a leghasznosabb linkek, amelyeken keresztül különböző termékeket rendelhet, vagy különböző szolgáltatásokat …

Lövöldözős játék

A lövöldözős játékoktól lesz agresszív a gyerek?

A szörnyű cselekedetekre mindig próbálunk valamilyen ésszerű magyarázatot találni. Az agresszív megnyilvánulások okát nehéz felkutatni, sokszor bizony egy jól képzett pszichoterapeuta számára is kihívás megtalálni a válaszokat. Mi válthatta ki a másokra veszélyes viselkedést? Gyerekkori trauma? Valamilyen genetikai betegség? Mentális rendellenesség?

Megfázás

A megfázás otthoni kezelése

A megfázás a leggyakoribb fertőzéstípus, de legtöbb esetben komolyabb probléma nélkül zajlik le. A nátha legtöbbször a tavaszi, és az őszi hónapokba jelentkezik, és az emberek többsége évente 3-4 alkalommal megy keresztül ezen a betegségen. A betegséget vírusok okozzák, melyek a legyengült immunrendszert támadja meg legkönnyebben.