Currently browsing

március 2016

Rio olimpia 2016

Rio 2016 – Idén kerül megrendezésre az olimpia

Az olimpiai játékok már az ókorban is igencsak nagy népszerűségnek örvendtek. Az első ilyen rendezvényre még valamikor időszámításunk előtt 776 környékén került sor Olümpia városában, Görögországban. Ez a hagyomány hosszú életűnek bizonyult, ugyanis majdnem 1100 évig tartott, mígnem egy szép napon Nagy Theodosius császár pogány rendezvénynek nem minősítette és be …

Pénzbehajtás komolyan és megbízhatóan!

Amennyiben tartoznak önnek, vagy cégének, legyen az akár személyi kölcsön, vagy céges kintlévőség, a Hori-Zone Kollektor igyekszik szakértőinek segítségével mindent megtenni azért, hogy a tartozást visszaszerezze, mindezt jogi keretek között. Tapasztalatunk már 25 évre rúg az adósságkezelési pályán, és az óta is több jogász, rendőr, valamint adóhivatali személy segíti kemény …

Zika-vírus

A Zika-vírus veszélyei

Minden évben van egy vírus, járvány, betegség, mely rettegésben tartja az egész világot. Ezek az elmúlt években a teljesség igénye nélkül az ebola, a sertés- és a madárinfluenza voltak. A múlt év végére és az idei elejére azonban egy új veszélyforrás fenyegeti a világot, mégpedig a Zika-vírus.

Tokoz zárbetét

Kedvező árú zárbetét az 1kulcs.hu weboldalon!

Zárbetét kínálatunk az 1kulcs.hu weboldalon igen változatos és színes. Nálunk találhatóak a legkiemelkedőbb és leghíresebb zárbetét és lakat márkák, például az Abus, a Titan, a Tokoz, vagy éppen a Kaba Elzett, ami viszont az idő elteltével már veszített minőségéből, így az első 3 marad a tökéletes választás, ha tökéletes védelmet …

Túrázás

A túrázás jótékony hatásai

Egy erdei vagy parki séta nemcsak remek kikapcsolódás és élmény, de a testünk minden porcikáját is megmozgatja, és közben friss levegőt is szívünk. Sok emberen segítenek ezek a kis séták a természetben, így a kirándulás jótékony hatásai tagadhatatlanok.

Csucsóka

Koleszterin csökkentő gyógynövények

Napjainkban a koleszterint sokféleképpen lehet csökkenteni, ám a legjobb megoldást mégis a természetes gyógynövények jelentik. Számos típusú gyógynövény vesz minket körül, és ezek a gyógynövények hasznosak lehetnek a mindennapokban, mint például a koleszterin csökkentésében.

Csempe

Csempevásárlás webáruházból? Megéri!

Ha a lakásfelújításhoz, építkezéshez szükséges alapanyagok beszerzéséről van szó, akkor szeretjük minél egyszerűbben megoldani a vásárlást. Ebben az internet és az online rendelés kényelme nagy segítségünkre van. A webáruházból történő vásárlás több előnnyel is jár, és nem csak az árak terén.

Madárvándorlás

Miért vándorolnak a madarak és hova?

Minden évben megfigyelhetjük, hogy a madarak a hideg időszak közeledtével eltűnnek, és csak a meleg tavaszi hónapokban bukkannak elő újra. Azzal a legtöbben tisztában vannak, hogy délebbre repülnek, de ennél bővebb információval nem igen rendelkeznek a témáról, mely egyébként rendkívül érdekes.

Összecsukható masszázságy

Használjon összecsukható masszázságyat

Nincs is jobb érzés, mint időnként elmenni egy masszőrhöz és jólesően felfrissülni és ellazulni. A stressz minden ember életében sokszor okoz problémákat és akár betegségeket is. A stressz kezelésére az egyik legjobb megoldás a masszázs. Nem csak az izmokat lazítja el, hanem felfrissíti a vérkeringést és az idegrendszert is megnyugtatja.