Currently browsing

november 2022

Konyhafestékek, amelyek tölgyfa szekrényekkel jól működnek

Nem akarjuk azt mondani, hogy a konyhai átalakítás nem drága. Ennek ellenére az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy a főzési térnek új megjelenést kölcsönözzön, az egy friss festék. De ha kíváncsi arra, hogy milyen színek illenek a legjobban tölgyfa szekrényéhez, nagyszerű hírünk van. Itt megosztjuk kedvenc festékszíneinket, amelyek …

Az ókor hét csodája

Az ókori hét csodája és minden hasznos infó!

Annak ellenére, hogy a hét ókori csoda egyikének nevezték el Szemiramisz függőkertjét, nem sok első kézből származó bizonyíték van arra, hogy a kertek valóban léteztek. Azok, akik azt állították, hogy szemtanúi voltak a kerteknek, köztük Strabo és Diodorus Siculus görög történészek, a mezőgazdasági mérnöki tudomány csodáiként írták le őket.

Szauna

Szauna: hasznos vagy sem?

A szauna vitatott téma az orvosi világban, mert egyrészt, ha nem mértékkel használjuk, számos egészségügyi problémát súlyosbíthat. Másrészt azonban a helyesen végzett szaunázás elképesztő előnyökkel járhat a lélek és a test számára.

Sanghaj

Hol érdemes megszállni Sanghajban

Sanghaj tengerparti csomópontja vad hely a látogatásra. Kína legnagyobb városa éppoly híres nyüzsgő hagyományos éttermeiről, mint gyarmati építészetéről. Az ide tett látogatás lenyűgöző betekintést nyújt a közelmúlt történelmébe és a végérvényesen modern kori Kínába.

Yuma

A legjobb programlehetőségek Yumában

A „Föld legnaposabb városának” nevezett Yuma Arizona délnyugati sarkában található, a Sonoran-sivatag által körülvéve. Közvetlenül a mexikói és kaliforniai határon található, és rengeteg érdekes történelmi látnivalót és szórakoztató szabadtéri tevékenységeket kínál a látogatók számára.