Currently browsing

augusztus 2023

Feng Shui

Mi a Feng Shui és honnan ered?

A Feng Shui egy ősi kínai szemléletmód és művészet, amely az ember és a környezet harmonikus egyensúlyának megteremtésével foglalkozik. Ez a több ezer éves hagyomány segít az embereknek megérteni, hogyan alakíthatják a környezetüket oly módon, hogy támogassa a pozitív energia (chi) áramlását és ezáltal növelje az egészséget, boldogságot és jólétet.

Tipegő hálózsák

A bambusz tipegő hálózsák előnyei

Ahhoz, hogy a baba nyugodtan át tudja aludni az éjszakát, nagyon fontos, hogy kellő melegben, kényelmesen tudjon aludni szemed fénye. Ha bármi megzavarja az alvás során, akár a lerúgott takaró miatti hűvös levegő, akár a szabad mozgás korlátozása, a baba felébred és téged is felkelt sírásával. A nyugodt éjszaka és …

Portugália tengerpart

Portugália lélegzetelállító tengerpartjai

Portugália, a napos dél-európai ország, híres gazdag történelméről, csodálatos városairól és meseszép tájairól. Az ország vonzó turistacélpontként ismert, és nem véletlenül. Portugália az Atlanti-óceán partján helyezkedik el, és büszkélkedhet lélegzetelállító tengerpartjaival. Ezek a festői partszakaszok évről évre milliókat vonzanak magukhoz, akik a nyaralásukat tökéletes idillikus környezetben szeretnék tölteni.

Beépíthető hűtő

Beépíthető hűtő a Liebherr kínálatában

A Liebherr az a márka, melyet érdemes megismerni, ha hűtőszekrény vásárlásra kerül sor. Ez a márka ugyanis igazán magas minőséget képvisel, mely minden egyes terméken megmutatkozik. Ha nem csupán egy készüléket szeretne vásárolni, hanem egy igazán prémium terméket, akkor érdemes adni egy esélyt a Liebherr beépíthető hűtőnek.

Kullancs

Milyen betegségeket hordozhatnak a kullancsok?

A kullancsok olyan kis pókszerű élőlények, amelyek vérszívással táplálkoznak. A kullancsok általában megtalálhatók a fűben, a bozótos területeken és az erdőségekben. Habár a legtöbb kullancs csípése ártalmatlan és kellemetlen, bizonyos fajok hordozhatnak és terjeszthetnek különböző betegségeket, amelyek veszélyt jelenthetnek az emberi egészségre. Ismerjük meg, hogy milyen betegségeket hordozhatnak a kullancsok …

Gyümölcsfa metszés

Mikor és hogyan metsszük a gyümölcsfákat?

A gyümölcsfák metszése rendkívül fontos feladat a kertészek és kerttulajdonosok számára. A megfelelő metszéssel a gyümölcsfák egészségesen nőnek, jobb termést hoznak, és hosszabb életűek lehetnek. Azonban a metszésnek megvannak a maga szabályai és időpontja, amelyeket érdemes betartani, hogy a gyümölcsfák a legjobb állapotban legyenek.