Currently browsing

november 2019

Okostermosztát

Okos megoldások a téli időszakban

A mai világban már megszokottnak számít, hogy az embert körül veszik a különféle okos eszközök, mint például az okostelefon vagy okoshűtő. Ezek nagy mértékben megkönnyítik az életünket, sőt szinte elképzelhetetlenek a mindennapok nélküle. Ideje megismerkedni az okostermosztáttal is!

Madrid

Madrid legszebb látnivalói

Spanyolország napsütéses nyarai mágnesként vonzzák az utazókat akik egy nyugodt pihenőhelyet keresnek, de az ország fővárosa és egyben a legnagyobb városa nem csak pihenésre szolgál. A madridi világszínvonalú művészeti múzeumok felfedezése, az építészeti csodák megtekintése, valamint a járdamenti kávézók pörgős nyaralást biztosítanak mindenki számára, és a madridi látnivalók túlságosan gyönyörűek …

Autó téli álom

Téli álom az autó esetében

Vannak olyan sofőrök, akik csak és kizárólag jó időben szeretnek vezetni, úgy is mondhatjuk, hogy szezonautósok. Ha Ön is a szezonautósok táborába tartozik, akkor pár dolgot érdemes megfogadni, mielőtt téli álomra küldi az autót, hogy tavasszal ne érje meglepetés!

Citrom diéta

Mit kell tudni a citrom detox diétáról

A citrom-méregtelenítő diéta magában foglalja a citromlevet tartalmazó keveréket 1 vagy 2 hétig, szilárd ételek nélkül. A diéta célja a méreganyagok eltávolítása és a test tisztítása. A tudósok azonban nem találtak bizonyítékot az állítások alátámasztására, és az étrend bizonyos esetekben káros lehet.