Currently browsing

július 2020

Termékfotózás

A termékfotózás új irányai

Ma már a webáruházak tömegéből választhat a vásárló, és gyakorlatilag bármit meg lehet venni az otthonunk kényelméből. Olyan piacon versenyeznek a kereskedők, ahol nagyon könnyű összehasonlítani egymással a különböző üzletek kínálatait.

Facebook messenger

A Facebook Messenger kikapcsolása

A Facebook zűrzavaros a felhasználói adatok védelme és a magánélet tiszteletben tartása szempontjából, és a Messenger alkalmazásuk sem különbözik ettől. A felhasználói adatok összegyűjtése, a Cambridge Analytica botránya és az állandó biztonsági szabálysértések mind jó okok lehet a Messenger kikapcsolására.

Szellőztetés

A téli időszakban is fontos a szellőztetés!

Sok újabb házat építenek rendkívül légmentesen, ami jó az energiahatékonyság szempontjából, de rossz szellőzést eredményezhet. Megfelelő szellőztetés szükséges a jó levegőminőség fenntartásához és a nedvesség eltávolításához az otthoni levegőből, miközben megakadályozza, hogy a nedves levegő felhalmozódjon otthona belsejében, és penészesedést eredményezzen.

Reykjavik

A legjobb kirándulások Reykjavíkból

Reykjavík Izland fővárosa és a legtöbb nemzetközi turista csomópontja. Ha Izlandra látogat, szinte biztosan elrepül Reykjavíkba. A város tele van hihetetlen látnivalókkal, köztük színes épületekkel, a Tjörnin nevű festői tóval és az Izland Nemzeti Galéria lenyűgöző művészeti gyűjteményével.

Cefalu

Olaszország alul értékelt nyaralóhelyei

Olaszország a világ egyik legnépszerűbb utazási célpontja. Számos látogató azonban ideje nagy részét vagy egészét az ország legfontosabb látnivalóinak fellátogatásával tölti. Róma és Firenze történelmi nevezetességei vitathatatlanul figyelemre méltók, ám Olaszországban még sok más lehetőség is van.

Finnország

Finnország legszebb régiói

A világ egyik legészakibb országa, Finnország, gyönyörű hely a felfedezésre, mivel hatalmas erdöknek és hihetetlen tavaknak ad otthont, amelyek az utolsó jégkorszak után alakultak ki, amikor a gleccserek elvágták a tájakat.

Webpatika

Webpatika minőségi termékekkel

Egyesek kényelmesebben érzik magukat online vásárlás esetében, vagy egyszerűen a szakemberekkel az előírásokról és a gyógyszerekről online vagy telefonon szeretnének konzultálni, nem pedig személyesen. Ezt teszi lehetővé webpatikánk a gyogyline.hu weboldalon.