RTL műsor mindenkinek

Az RTL Klub programozása sikeres amerikai sorozatokból áll, országosan előállított szappanoperákból, mint például a Barátok közt, és néhány olyan játékból, mint például a Legyen Ön is milliomos vagy az X Faktor. 2002 és 2011 között Magyarországon ez volt a Formula 1 hivatalos sugárzója is.

[wp_ad_camp_1]

Rtl műsor mindenki számára elérhető a musor.tv weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is megtekintené, hogy milyen műsorokat nézhet meg az RTL Klubon ma, vagy akár egész hétvégén. Az RTL Klub TV állomás az RTL csoporthoz tartozik, és Magyarországon sugározzák. Ez az egyik első magántelevíziós csatorna Magyarországon, alig három nappal a fő rivális csatorna, a TV2 után jelent meg. Létrehozása óta az RTL Klub arra összpontosított, hogy a nézőket vonzza a városi lakosság köréből. A csatorna 1997. október 7-én kezdte meg a sugárzást, elsősorban a fiatalabb nézők számára (18-49 év) tűzte ki műsorait.  Az RTL Klub és a TV2 két hasonló nagy sorozatot sugározott egyszerre. Míg a TV2 megvásárolta a Big Brother jogait, az RTL Klub elkészítette saját sorozatát, a Való Világot. A Való Világnak három évad volt 2002 és 2004 között. A második évadjától kezdve a show sokkal sikeresebb volt, mint a rivális Big Brother.

RTL klub

RTL klub

Az RTL Klub 2002 óta a legnépszerűbb TV-csatorna, a napi magyar szappanoperának, a Barátok köztnek köszönhetően, amely a legnagyobb TV-műsor Magyarországon, több mint 2 millió nézővel, majd a Fókusz követi. 2007 őszétől az RTL Klub két új show-t indított nagy sikerrel. Az egyik a Csillag születik volt, az America’s Got Talent magyar változata. Az RTL Klub volt az egyetlen jóváhagyott Formula 1-et sugárzó televíziós csatorna Magyarországon 2001 és 2011 között. Tíz év elteltével az RTL Klub úgy döntött, hogy nem újítja meg a Forma 1 engedélyét. Amennyiben megtekintené a mostani RTL műsorokat, mindenképpen keresse fel a musor.tv-t.