A Seychelle-szigetek legjobb tennivalói

A lélegzetelállítóan fehér partokkal, buja növényzettel és pompásan magasodó hegyekkel tündöklő, varázslatos Seychelle-szigetek valóban a világ egyik legszebb úti célját jelentik.

[wp_ad_camp_1]

A szó minden értelmében valóságos paradicsom, a Seychelle-szigetek különösen népszerűek a nászutasok körében, akik felejthetetlen kikapcsolódást keresnek, pihenéssel és romantikával teli. A Seychelle-szigetek fő szigetének, Mahé északnyugati partvidékén található Beau Vallon az ország egyik legnépszerűbb tengerpartja, ami folyamatosan vonzza a látogatókat Beau Vallonba, az sokoldalú vonzerője miatt. A klasszikus „Seychelle-szigetek” esztétikáját magas pálmafáival és puha homokjával ötvözve a Beau Vallon tiszta kék vize és többszínű korallzátonyai miatt a búvárok számára is igazi menedékhely. A látogatókat csodálatos kilátás várja a Sziluett-szigeten.

A lenyűgöző Anse Volbert part a Praslin-sziget furcsa kis szigetén található, és valószínűleg a sziget legnépszerűbb partja, és természetesen a leghosszabb. A part szerelmesei régóta szeretik a pihenést és kikapcsolódást Anse Volbert-ben a hosszú fehér homokszakasz, a hűvös sekély vizek és a csendes légkör miatt. A látogatók megélhetik Robinson Crusoe fantáziájukat, miközben kikötnek a csábító Curieuse-szigeten. A fő szigetek többi részétől elkülönítve a Curieuse-szigetet napsütötte tengerpartok és gazdag természet tölti el, de ami elválasztja ezt a szigetet a többitől, az imádnivaló óriásteknősök telepe. Ezek a barátságos, lenyűgöző lények egy tenyésztési program részét képezik a Curieuse-szigeten; a szerencsés látogatók megnézhetik őket, találkozhatnak velük és tanúi lehetnek, hogyan élnek ezek a csodálatos állatok. Nehéz távol maradni a Seychelle-szigetek csábító strandjaitól, de a Tempio hindu mindenképpen jó ürügy arra, hogy ideiglenesen elhagyja őket. Gyakran a főváros, Victoria ikonjaként emlegetik, ez a híres hindu templom büszkén áll több mint 240 éve.