Portugália csodálatos látnivalói várják

Portugália most Európa egyik legmenőbb országa – fiatal, vidám, energikus és életerős – így kerül a figyelem középpontjába. Gazdag, évszázados történelmével, rendkívüli vendégszeretetével és a csúcskategóriás szállodák, éttermek és üzletek feltörekvő szektorával Portugália mindenki kedvence.

[wp_ad_camp_1]

Portugália ajánlatok várják az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és mindent megtudhat arról, hogy miért érdemes Portugáliába utazni idén nyáron. Lisszabon meredek dombjaival, sárga villamosaival és kék-fehér házaival élénk csemege a szemnek. Az északi borvidék buja és nyugodt. A partvonal masszív és drámai. A városokon kívül kiterjedt olajfák, farmok és nemzeti parkok ideálisak a túrázáshoz. Portugália olyan terepek keverékét tartalmazza, amelyek panorámás kilátást nyújtanak, és számtalan tevékenységet és kirándulást kínálnak. Ráadásul Európa délkeleti szélén való elhelyezkedésének köszönhetően a hőmérséklet ritkán csökken 60 ° Fahrenheit alá, és a napok megbízhatóan naposak. Lisszabont tulajdonképpen a kontinens öt legnaposabb városának egyike közé sorolták. Portugália kompakt, így két úticél nincs félnapnál hosszabb autóútra egymástól. Ha útnak indul, akkor tetszés szerint kikapcsolhat, és meglátogathatja azokat a kis városokat, ahol az életet úgy élik, mint évtizedekkel vagy akár évszázadokkal ezelőtt.

Portugália

Portugália

A római utak, hidak és vízvezetékek, valamint kolostorok, paloták és udvarházak a sok antik mérnöki és építészeti kincs közé tartoznak, amelyekbe a keskeny utakon közlekedve belebotlik. Lisszabon és a Douro-völgy között a legkedveltebb megállóink ​​közé tartozik Óbidos, Tomar és Coimbra bájos falvai. Portugália szerencsére megúszta az elmúlt évek támadásait, amelyek más európai célpontokat is sújtottak, köztük Párizst, Londont, Brüsszelt és Barcelonát, és az ország biztonságban érzi magát. Amennyiben idén nyáron Portugáliában nyaralna nézzen be az invia.hu-ra.