Minőségi kontaktlencsét olcsón is lehet venni

A kontaktlencse használók tisztában vannak vele, hogy a jó kontaktlencsék nyugtatják a szemet, ha megfelelő a víztartalmuk és az oxigénáteresztő képességük. Az árukat és minőségüket tekintve azonban nagyon eltérőek lehetnek.

[wp_ad_camp_1]

Az olcsó kontaktlencse nem mindig jó minőségű, ezért nagyon fontos jól megválasztani, hogy hol és milyen kontaktlencsét vásárolunk. Figyelembe kell venni a lencsék típusát, gyártóját, minőségét, víztartalmát, oxigén áteresztő képességét, anyagszilárdságát, átmérőjét, görbületét, összetételét, hordási idejét, valamint UV védelmét. Az Eoptika kínálatában csak olyan kontaktlencséket lehet találni, melyek maradéktalanul megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, ezért, aki ott vásárol, az biztonságos terméket fog kézhez kapni.

Kontaktlencse

Kontaktlencse

Aki eddig egy adott kontaktlencsét használt, és át szeretne térni egy másik típusra, akkor előtte érdemes konzultálnia szemorvosával. Lehet olcsó kontaktlencsét vásárolni jó minőségben, de ahhoz a megfelelő helyet kell felkeresni. Az online felületek közül ez az eoptika.hu honlapja, ahol a minőség megfizethető áron érhető el mindenki számára a nap 24 órájában.

Ha úgy dönt, hogy a szemüvegről áttér a kontaktlencse használatára, akkor keresse fel az eoptika.hu honlapot, tekintse át a kontaktlencsék széles választékát, és válasszon az igényeinek megfelelően. A kontaktlencsékhez folyadékot és lencsetartó tokot is rendelhet az oldal webáruházából. Rendelését kérheti futárral történő házhoz szállítással 790 forintos szállítási díjért, Pick Pack átvételi pontra 490 forint vagy Posta Pontra 590 forintos szállítási díj ellenében. A termékeket továbbá személyesen is át lehet venni Budapesten az Eoptika irodájában. Ebben az esetben nem számolnak fel szállítási díjat, ahogyan akkor sem, ha 15.000 forint feletti összegben vásárol valaki.