Micro hajó alacsony áron

Weboldalunkon csakis kiváló minőségű, márkás játékokkal találkozhat, vannak például Hasbro, Play-Doh, Mattel, illetve Fisher-Price játékok is amelyeket minden gyermek ismer, valamint mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a micro hajók is, amelyek igazán lekötik a gyermekek figyelmet. Bővebben ezekről a hajókról weboldalunkon, a jatek-webaruhaz.hu-n olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Micro hajó alacsony áron, széles kínálatban elérhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, tehát akár több micro hajó között is válogathat. A micro hajó játékszettel már 3 éves kortól játszani lehet, és ezzel a szettel egy igazi hajóversenyt is el lehet játszani. Ha elindítja a hajókat, akkor megfigyelheti, ahogy azok négy irányba képesek mozogni. Ha az ön gyermeke is a sebesség megszállottja, akkor ez a micro hajó szett lesz a legmegfelelőbb játék számára. A szettben található egy 1,8 m hosszú pálya is, amin végigmehet a hajókkal, de óvatosan ezen a pályán, mert akár egy cápatámadással is szemben találhatja magát. A készletben a pályához hozzátartozik egy exkluzív hajó is, ezért érdemes megrendelni a játékot még ma, amíg a készlet tart.

Micro hajó

Micro hajó

Ha még többet szeretne megtudni a micro hajókról, vagy ha esetleg megtekintené a teljes hajó kínálatot az illusztrációkkal és árakkal együtt, akkor bátran keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt mindent megtalál majd amit keres. Amennyiben bármi kérdése lenne a micro hajókkal vagy bármelyik más játékunkkal kapcsolatban, akkor csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot, mi pedig majd válaszolunk minden feltett kérdésre. Ha hozzánk fordul és tőlünk rendel játékot, akkor garantáljuk önnek a villámgyors házhozszállítást.