M4 csatorna legjobb műsorai!

Az M4 sporton a legjobb sportműsorokat tekintheti meg, éppen ezért ha ön is unja már a filmeket és inkább egy érdekes sporteseményt követne figyelemmel, akkor itt a helye nálunk.

[wp_ad_camp_1]

M4 sport műsorai mind megtekinthetőek a musor.tv weboldalon, vagyis weboldalunkon megtekintheti, hogy a sportesemények és sportműsorok hány órakor kezdődnek. Ha előre tervezne, erre is van lehetősége, hiszen weboldalunkon már előre megtekintheti az M4 műsorait. Weboldalunkon az egész heti műsort is megtekintheti, ráadásul az M4 műsorai HD minőségben tekinthetőek meg. A Forma1-et is az M-en közvetítik, és a 2015-ös Hungaroring Nagydíj hétvégétől 2022 végéig, a szokásos módon, a szokásos csapat minden versenyhétvégén bemutatja mind a három szabdedzést, az időmérőt és a versenyt is vasárnaponként. Ha illeszkedik a jelenlegi műsortervhez, akkor a betétfutamokat élőben is közvetítik, vagy a Formula 2 és a Formula 3 versenyek összefoglalóját mutatják be.

M4 sport

M4 sport

UEFA Bajnokok Ligája, 2015-2021: Az M4 Sport csatornáé az első választás, hogy melyik meccset közvetítik kedden és szerdán, valamint természetesen vannak napi és heti összefoglaló. A csatorna több mint 60 meccset közvetít együtt a Spíler 1 TV-vel és a Spíler 2 TV-vel együttműködésben. A három legfontosabb finálé viszont csakis az M4 sporton nézhető. Az M4 élő közvetítése összehasonlítható az M1 jelenlegi csatornájával, mivel egy nagy, hipermodern stúdióból vezetik, amelyet a házigazdák, Szujó Zoltán és Petrovics-Mérei Andrea mutattak be a csatorna kezdetén. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel a musor.tv-t és itt megtalálhatja az egész heti M4 sport műsort, valamint azt is, hogy melyik műsort sugározzák HD minőségben. Weboldalunkra kattintva más sportcsatornák műsorait is megtekintheti.