M1 műsor az interneten!

Az Antenna Hungária kísérleti jelleggel 2008. december 23-án kezdte el továbbítani az M1 HD adását. Az ideiglenes kísérleti sugárzás 2009. február 28-án megszűnt. Az MTV és az Antenna Hungária 2009 júniusában írta alá a megállapodást, így a digitális sugárzás július 1-jén kezdődött. 2015. július 1-jétől az Eutelsat 9a készüléken kikapcsolták a közszolgálati adások szabványos felbontású SD adását.

[wp_ad_camp_1]

M1 műsor elérhető a musor.tv weboldalon ezért ne habozzon, kattintson bátran ide, ha ön is többet tudna meg az M1 műsorairól, vagy megtekintené, hogy ezek a műsorok pontosan hány órakor fognak kezdődni.  Az összes M1 műsor HD és 16: 9 képarányban érhető el, 1080-as felbontással. 2012. július 27-től az egész MTVA és így a csatorna megváltoztatta arculatát és logóját, valamint az MTI, partnercsatornái (M2, Duna, Duna World) és az MTVA-hoz tartozó rádiók is. Ezenkívül a csatorna új csatornahangokat kapott, az egyiket Pikali Gerda, a másikat Rátóti Zoltán, jelenleg ők a Duna bemondói is. A csatornát 2015. március 15-én hírcsatornává alakították, a csatorna hangja Csernák János és Herczegh Márta lett. A korábbi műsorokat ezután helyezték át a Duna TV-be, amely az országos fő műsorszolgáltató lett.

M1 műsor

M1 műsor

Attól a naptól frissült a Ma reggel és az időjárás-jelentés is. 2015. április 2-án a grafika színe a korábbi rózsaszín helyett lila lett, és a logó is fehér lett. Május 5-től a bal felső sarokban lévő csatorna azonosító sor rózsaszínről fehérre változott.  2020. március 15-én 5: 55-kor ismét megújították az M1 képét, és a képernyőn megjelenő csatorna azonosítóját a bal felső saroktól a bal alsóba mozgatták. Amennyiben megtekintené milyen érdekes műsorokat nézhet mostanában az M1 tv csatornán mindenképpen keresse fel a musor.tv weboldalt, ahol az összes többi TV csatornát is megtekintheti.