Kedvező lakásbiztosítás árak a Generali Biztosítótól

A lakásbiztosítás megkötése ma már gyerekjáték. Ráadásul a Generalinál kiváló árakon tudja megkötni biztosítását kényelmesen, akár otthonából. Annak érdekében, hogy otthona minden körülmények közt biztonságban legyen a különféle veszélyekkel szemben.

[wp_ad_camp_1]

Kedvező lakásbiztosítás árak – Az emberek többsége igyekszik minél kedvezőbb áron megkötni lakásbiztosítását, azonban, ha spórolni szeretne, akkor lehetőség szerint ne a lakásbiztosítás árából csípjen le. Baj esetén nagyon fontos a védelem, továbbá az, hogy mindez kedvező áron történjen. Ezzel a Generali is tisztában van, így számos kedvezményt biztosít ügyfelei számára. Az ügyfelek így nem csak kényelmesen tudják ügyeiket intézni és biztosítást kötni, ráadásul kiváló áron. Ha a Generalinál több szerződéssel is rendelkezik, akkor öt százalékos díjkedvezmény vehető igénybe a lakásbiztosításhoz. Az ötvenedik életévüket betöltött szerződéskötő öt százalék kedvezményt, míg a hatvanötödik életévét betöltött szerződő tíz százalék kedvezményt vehet igénybe. Abban az esetben, ha hosszútávon gondolkodik és legalább három évre köt szerződést, akkor húsz százalékos kedvezményt kap az alapdíjból.

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Az ügyintézési módokhoz kapcsolódóan további négy százalék kedvezmény jár. Tehát összességében nagyon kedvező áron lehet biztosítást kötni, ráadásul négyféle biztosítás és számtalan kiegészítő szolgáltatás közül lehet választani, így minden élethelyzetre talál megoldást. A generali.hu weboldalon minden szükséges információt megtalál az alapbiztosítások és a különféle kiegészítő biztosítások kapcsán. Ha szeretné baráti áron megkötni biztosítását kényelmesen otthonából, akkor érdemes ellátogatni a generali.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!