HP tintapatron kínálat várja online!

A professzionális minőségű tinta biztosítja, hogy projektjei megfeleljenek a magas minőségi és hatékonysági követelményeknek, a patronkapacitás pedig lehetővé teszi, hogy akár 1250 oldalt is kinyomtasson csere előtt. Ez a HP sárga tinta bizonyos modellekkel működik, így otthon vagy munkahelyen megbízható és hatékony nyomtatást biztosít.

HP tintapatron kínálat várja a best-toner.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és itt megtalálhatja a legjobb patronokat kedvezményes áron. Az egyre költséghatékonyabb árakkal a nyomtatók olyan általánosak, mint a számítógépek az otthonokban szerte az országban, és ennek eredményeként a nyomtatótinta árai is versenyképesebbek lettek. A tintasugaras tinta eldobható műanyag patronokban kapható, egy- vagy többszínű tintaformátumban. Az egyszínű tintapatronok belsejében 1 szín, a többszínű tintapatronok belsejében pedig 3 tintapatron található. Léteznek ikercsomagos és többcsomagos tinta is, amelyek 2, 3, 4 vagy több patront tartalmaznak, amelyek az adott nyomtatókhoz szükségesek. A hagyományos színes tintasugaras nyomtatókhoz egy pár patronra van szükség – egy fekete és egy többszínű – vagy több különálló patron készletére.

HP tintapatron

HP tintapatron

A többtintás nyomtatók általában négy egyszínű tintapatronnal rendelkeznek a cián, bíbor, sárga és fekete (CMYK) színsémához, amelyeket a nyomtatási folyamat során használnak, de a fényképeket használó nyomtatók hat vagy több patront (például világos ciánt) használhatnak, ami árnyaltabb színvisszaadást biztosít. Még ha csak fekete nyomtatótintát kíván is használni színes nyomtatón, a legtöbb nyomtatóban minden színnek rendelkezésre kell állnia a nyomtatáshoz. Színes tintára is szüksége lesz a nyomtató karbantartási feladataihoz, például az igazításhoz és a diagnosztikához. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne nézzen be a best-toner.hu weboldalra a teljes készletért.