Ezek a legjobb programlehetőségek Hot Springsben, Arkansasban

Az Arkansas állambeli Ouachita-hegységben található Hot Springs egy kedves üdülőváros. Leginkább természetes fűtött vizeiről, valamint a huszadik század elején épült nagy és elegáns fürdőházakról ismert. A meleg forrásokban való áztatáson és a város kifinomult építészetén kívül a látogatók mindenféle epikus szabadtéri tevékenységet élvezhetnek. A várost festői erdők, tavak és hegyek veszik körül.

Érdekes múzeumokkal, építészeti csodákkal és vidámparkokkal, valamint nagyszerű éttermekkel és üzletekkel Hot Springsben mindig van egy csomó tennivaló, amelyet mindenki élvezhet. A lenyűgöző tájak és természet otthona, az Ouachita Nemzeti Erdő az állam nyugati részének hatalmas részén terül el. A szabadtéri túrázás szerelmesei túrázhatnak, kerékpározhatnak és lovagolhatnak az erdőkben és a gyönyörű hegyláncokban. Horgászni és kajakozni is lehet a folyókban és tavakban, vagy akár éjszakára is táborozhat valamelyik hangulatos kempingben. Mivel az érintetlen vadonok hatalmas részei szó szerint a város küszöbén vannak, a helyiek és a Hot Springs-i turisták egyaránt szeretik felfedezni a természetet. Vannak, akik a nemzeti erdő zord és hullámzó hegyei felé veszik az irányt, és körbejárják kanyargós útjaikat. Mások ehelyett az Ouachita folyó zuhatagjain tutajoznak, vagy napoznak, úsznak és vitorláznak az azonos nevű nagy tónál.

Hot Springs

Hot Springs

Ha csobbanni és szórakozni szeretne, ne keressen tovább, mint a vad és nedves Magic Springs vízipark. Csaknem negyven izgalmas utazásnak és hullámvasútnak ad otthont minden korosztály és adrenalinkedvelő számára, a város északi szélén fekszik. 1977-es megnyitása óta a hatalmas vidámpark a családok kedvence a számos medencéje, játszózónája és túrái miatt. A lélegzetelállító Arkansas Twister és az ijesztő Plummet Summit mellett vannak nyugodtabb részek a gyerekeknek klasszikus lökhárítós autókkal, körhintákkal és karneváli játékokkal.