Egészséges, bababarát babacipők

A baba, születését követően hétről-hétre tartogat örömteli újdonságot a szülők számára. Az első hangok és imádnivaló mosolyok, az első fogások, majd pár hónap elteltével már elkúszik, így nem ugyanonnan veszik fel a szülők, ahová letették.

[wp_ad_camp_1]

A kisgyermek ebben az időszakban olyan lendületes fejlődésen megy keresztül, hogy észre sem vesszük és már elfújtuk az első születésnapi gyertyát. Ekkorra csemeténk már fürgén mászik, feláll, bútorok mellett oldalazva, vagy járássegítő játékába kapaszkodva jár. Akár másodpercekig egyedül megáll, sőt szaporábban fejlődő babák első önálló lépéseiket is megteszik.

Sok hasznos kellék fordul meg ilyenkor otthonunkban, de a 7-től 13-ik hónapban talán a legfontosabb a megfelelő babacipő kiválasztása. A kiscipő beszerzése gondos körültekintést igényel, elsődleges szempont, hogy kialakításánál fogva segítse a gyerkőc lábának egészséges fejlődését. A gyermeknek valódi bőrcipőre a teljesen önálló járás során lesz szüksége. A kezdő, totyogós lépések megtételéhez és járás gyakorlásához inkább fontos szempont a csúszás elkerülése érdekében tapadós talpú babacipő, amely kialakításának köszönhetően elég rugalmas és a baba lábának megfelelő szellőzést biztosít.

Attipas babacipő

Attipas babacipő

Jó választás az Attipas babacipő, amely egy pillekönnyű, extra rugalmas és ergonómikus megvalósításával biztosítja mindazokat az előzőekben felsorolt tulajdonságokat, amik a talp megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlenek. Az Attipas babacipők a láb természetes állapotát támogatják, széles orr kialakításuknak hála, elegendő teret adva a baba lábujjak mozgékonyságának. Az Attipas cipő vélemény ek a visszajelzések alapján pozitívak, hiszen speciális, ragasztómentes eljárással, kiváló minőségű és bőrbarát anyagokból készül. Továbbá az anyukák dolgát megkönnyítve, akár mosógépben is mosható.

A több design elismerést kapott Attipas által gyártott babacipők közel 30 féle megjelenésben, több méretben elérhetők. Stílusos sokszínűsége által gyermek és szülő közös kedvence lehet a baba ruhatárában, így kiváló ajándék kisfiúknak és kislányoknak egyaránt.