Az építkezések elengedhetetlen kelléke, a nagy teljesítményű és űrtartalmú betonkeverő

Amennyiben egy nagyméretű és nagy űrtartalmú betonkeverőt használva végzik a szakemberek a dolgukat, garantáltan gyorsabban haladhat a munka, hiszen nem kell olyan gyakorisággal újra tölteni, mint kisebb társait. Ennek fényében a munka zökkenőmentesen, folyamatosan haladhat.

Kattintson ide, hogy még többet tudjon meg a betonkeverők királyáról, a bestrent.info oldalon. A szlovák STROJSTAV márka nyilván sokaknak cseng ismerősen. Ezt a robosztus gépet is a STROJTAV dobta piacra, s azóta is töretlenül alkalmazzák az építőiparban. Már a tömegén is látszik, hogy ez a betonkeverő nagy dolgokra hivatott. 153 kg a szerkezet összsúlya, s bár van rajta kerék, azért a mozgatása igényel némi fizikai erőnlétet. Méreteiből adódóan, ez a típusú betonkeverő komolyabb teljesítménnyel van felruházva, mint kistestvérei. A műszak specifikációk alapján 1,1 kW teljesítménnyel bír.

Betonkeverő

Betonkeverő

A betonkeverő dobjának térfogata 275 l, így méltán kapta fentebb a robosztus megnevezést. Ennek a modellnek s található az oldalán egy afféle kormány, mellyel ki lehet borítani az elkészült anyagot. A fülre mért zajártalom miatt – melyet a betonkeverő okozhat-, sokan munkavédelmi fejhallgatót helyeznek fel használat során. A STORJSTAV betonkeverő több, mint 1 m hosszú, és majdnem 1,5 m magas, szállítása igényel némi logisztikai háttértudást. A bestrent.info oldalon a bérelhető eszközök bérlet díjai megtalálhatók egy PDF dokumentum formájában, természetesen mindig az aktuális árakkal. A Bestrent-nél nem csak különböző gépek kölcsönzésére van lehetőség. A cég lehetővé teszi, hogy igény esetén szakképzett gépkezelő is segítségére legyen az ügyfeleknek, így garantált a minőségi munka, s talán a foglalkoztatottak száma is csökkenthető ily módon. Nézzék át szolgáltatásaik széleskörű listáját és keressék őket bizalommal a megadott elérhetőségeken!