Az egyre népszerűbb műfű a teraszon is jól mutat

Nagy teraszod van, vagy kicsi, amin szeretsz sok időt tölteni? Mindegy mekkora, a műfű teraszra is szuper választás. Műfüvet telepíteni teraszra nem nagy kunszt. Természetes talajon aprólékosabban, precízebben, szakszerűen elő kell készíteni a terepet, mielőtt leterítjük a műfüvet. A terasz esetében ez fele annyi munkával, fáradtsággal és idővel sem jár, mert az alap már adott.

[wp_ad_camp_1]

Műfű többféle változatban kapható. Teraszra én biztosan valamelyik hosszabb szálhosszúságú műfüvet választanám, ami természetes hatást kelt és csiklandozó, puha élményt ad a reggeli kávé mellé. Akár még színben sem kell a zöldhöz ragaszkodni, mert lehet kapni lila, pink, kék és mindenféle színű műfüvet is. Ha Neked épp a narancs a kedvenc színed, hát miért is ne?

Lakásunkat nem csak belül szeretjük rendezgetni. Mindig újítjuk, szép lakásdekorációs kiegészítőket vásárolunk, hogy minél otthonosabbá tegyük életterünket. Ilyen szempontból éppoly fontos a terasz és az udvar is. Ha nagy a család és a baráti társaság, ha szeretünk összejöveteleket szervezni, fontos, hogy mindenki jól érezze magát, hiszen ezért találkozunk. Egy műfűvel borított terasz tökéletes helyszín az ilyen alkalmakra. Ez az örökzöld gyep barátságos, komfortos közeget és jó érzést kelt mindenkiben. Akinek nincs nagy udvar, hanem társasházban él, de van terasz, akkor műfűvel szenzációsan átváltoztathatjuk és hangulatossá tehetjük. A műfű egy teraszon is minden évszakban örök zöld pompával ajándékoz meg minket. Tegyünk ki egy nyugágyat, egy napernyőt és máris kiváló strand hangulatot teremtettünk társasházunk teraszán. Jöhetnek a barátok, jöhetnek a gyermekek. Előkerülhet a grillsütő és még a kis medence is.

Műfű teraszra

Műfű teraszra

A műfű teraszon is gondozásmentes. Nem kell füvet nyírni és locsolni, hanem az minden nap ugyanolyan szép és mutatós lesz. A pollenekre allergiával küszködőknek egyszerűen felüdülés a műfű.

Mi kell hozzá? A kiválasztott, tökéletes műfű, műfű illesztő-szalag, műfű-ragasztó, szike, egy kevéske kvarchomok, szakértelem, no meg némi türelem. Ha maximalista vagy és kifogástalan, hibátlan műfüvet szeretnél látni a teraszon, akkor bízd inkább a munkát olyan profi szakemberekre, akik minden nap ezt csinálják. A Műfűmester például, az ország egész területén vállal műfű lerakást, teraszra is. Kérhetsz tőlük ingyenes állapotfelmérést és árajánlatot is.

A műfű előnye még, hogy állatbarát, UV álló, antiallergén, élethű és teljes egészében újrahasznosítható. Jobban belegondolva, a műfű teraszra is egy nagyon klassz dolog, igaz?