Vízlágyító készülékek rendelése kedvezményes áron

Sokan elgondolkodnak a vízlágyító fizikai méretén, de a vízlágyító képessége határozza meg igazán az otthoni alkalmasságát. A szabályozott vízlágyítók mérik a lágyítón átfolyó víz mennyiségét, és regenerálják a gyantagyöngyöket, ha azt észlelik, hogy kimerültek. Ahhoz, hogy a mérőműszeres vízlágyító ki tudja számítani a gyanta kimerülését, ismernie kell a víz keménységét és a felhasznált víz mennyiségét. Ezért a víz pontos keménységére beállított vízlágyító hatékonyabb lesz, mint az előre beállított keménységi tartományt használó lágyító.

Vízlágyító készülékek kedvezményes áron rendelhetőek a bolt.agroviz.hu weboldalon villámgyors kiszállítással.  Egy kis méretű vízlágyító egy otthonban, ahol nagy áramlási sebességre van szükség, nem biztosítja a megfelelő érintkezési időt az ioncsere hatékony működéséhez, és a lakásban nem lesz megfelelően lágyított víz. A létrehozható lágy víz mennyisége az öblítőben lévő gyanta mennyiségétől és a víz keménységétől függ az Ön területén. A megbízható gyártók megmutatják, mennyi lágy vizet tud előállítani a vízlágyítójukkal.  Az Ön vízfelhasználása (az útmutatás szerint 160 liter fejenként naponta), valamint az otthona mérete határozza meg, hogy melyik lágyító a legjobb az Ön számára.

Vízlágyító

Vízlágyító

Az alacsony lágyítóképességű vízlágyító 2-3 fő számára megfelelő, de egy 4 vagy több fős otthonban az alacsony vízlágyító teljesítmény költséges lesz, és mivel keményebben dolgozik, megnöveli annak kopását és élettartamát. A legtöbb otthonban gyakran nincs szükség nagy áramlási sebességre. Nagyobb ingatlanok közvetlen betáplálási rendszerekkel rendelkeznek, tehát a nagy áramlási sebesség válik szemponttá. További információkért keresse fel a bolt.agroviz.hu-t. Amennyiben kérdések merülnének fel, ezeket is felteheti barátságos csapatunknak.