Tehénistálló a lehető legjobb áron

Mérnökeink a szarvasmarha istállók tervezése során figyelembe vesszük a termelő céljait, a művelet részét képező állatfajtákat és az állomány méretét. Ily módon célunk a termelés maximalizálása, és a termelők segítése állattenyésztési tevékenységeik hatékony menedzselésében.

Tehénistálló a legjobb áron vár mindenkit a gravetti.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk ha ön is éppen tehénistállót keres és mindenképpen be szeretne szerezni egyet kedvező áron.  Az egylejtős épület a legmegfelelőbb marhakormányzáshoz. A jellegzetes kialakítás egy hajlásszögű tetőt tartalmaz, amely az egyik oldalon magas – általában a nap felé néző oldalon. A kialakítás megvédi az állományt a szélsőséges időjárási viszonyoktól, ezáltal csökkenti a légúti stressz és a betegségek kockázatát. Ha helyesen van beállítva a farmon, a rács nélküli kialakítás természetesen és hatékonyan maximalizálja a légáramlást. Ez a kialakítás segít fenntartani az egyenletes légcserét, egészségesebben tartja az állományt, miközben optimális súlyt gyarapít. Az egylejtős épület kialakítása maximalizálja az állomány kényelmét az évszakok váltakozása során, különösen nyáron és télen. Amikor a nap a csúcson van, és a nappalok hosszúak, egy nagy, túlnyúló tető megóvja a csordát a túlmelegedéstől.

Tehénistálló

Tehénistálló

Eközben a csordának jót tesznek a déli szelek, amelyek behatolnak a szarvasmarha istálló magas oldalába. Az épületen átáramló jelentős mennyiségű friss levegő hűvösen és szárazon tartja az állatokat. Annak ellenére, hogy a nap télen lejjebb süllyed, mégis képes beszivárogni az istállóba, melegen tartva a jószágot. Az északi szelek korlátozottak, mivel a szerkezet alacsony oldalát fújják, védik a szarvasmarhákat és csökkentik a stresszt. Amennyiben minőségi istállót keres, nézzen be bátran a gravetti.hu weboldalra.