Szőlő permetező online jó áron!

A szőlőtermesztők minden évben komoly akadályokkal szembesülnek a betegségek és egyéb kártevők miatt, mielőtt nagy értékű terményeiket borkészítésre munkálnák meg. Sokan a permetezőrendszerekhez fordultak, hogy sikeresek legyenek a borszőlő pusztítását okozó egyéb növényi kártevők elleni küzdelemben.

Szőlő permetező online olcsón várja a penda.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és nézzen szét nálunk bátran. A permetező elektrosztatikusan feltöltött cseppjei 360 fokban körbevonják a leveleket és más növényi részeket egy finom védőréteggel, és mélyen behatolnak a növények szárába, optimalizálva a permetezések teljesítményét. Ezeket a permetezőket úgy tervezték, hogy 50-80%-kal kevesebb vizet használnak fel, így Ön több időt tölt a permetezéssel és kevesebb időt kell tölteni a tartály feltöltésével. A mi permetezőink 50%-kal kevesebb lóerőt igényelnek, mint a hagyományos légfúvós permetezők, ami jelentős üzemanyag-megtakarítást jelent. Az On Target elektrosztatikus permetezőcsonkjait úgy tervezték, hogy megbízhatóak és rugalmasak legyenek. Helyezze a permetező csövet a termény ideális magasságába, szögébe vagy helyére. A nagy teherbírású polimer cső megvédi a belső elosztót a naptól, vegyszerektől, víztől és fizikai bántalmazástól.

Szőlő permetező

Szőlő permetező

Elektrosztatikus elosztóink több mint egy évtizede kibírják a mezőgazdaság szigorát, és a legmegbízhatóbbnak bizonyultak. Ha a permetet a növényre helyezi és ott tartja, ez a leghatékonyabb és legkörnyezetbarátabb permetező a piacon. Permetezzen naponta több hektárt a lehető legjobb fedés mellett a legalacsonyabb hektáronkénti költséggel. További részletekért és szőlő permetezőért keresse fel a penda.hu weboldalt. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja elérhetőségeinket is ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk.