Szilikon cső kedvezményes áron online!

Az iparban a szilikon tömlők az előnyben részesített tömlőtípusok, mivel számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos gumitömlőkkel szemben.

Szilikon cső és tömlő várja a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg teljes cső kínálatunkat hogy megtalálhassa azt a méretet, amit éppen keres. A szilikon tömlők sokkal nagyobb hőállósággal rendelkeznek, mint a gumi tömlők. Sokkal jobban teljesítenek extrém hőmérsékleti körülmények között, és -60 és +180 Celsius fok közötti hőmérséklet -tartományban használhatók. A szilikon tömlő rugalmasabb, mint a gumi tömlő, ezért előnyösebb, ha munkáról van szó. Ennél is fontosabb, hogy megtartja ezt a rugalmasságot életciklusa során, ellentétben a gumival, amely idővel megkeményedik és törékennyé válik. A szilikon tömlők és csövek várható élettartama meghaladja a hagyományos gumi tömlőket a bennük rejlő hőöregedési rugalmasság miatt. Hosszú ideig a magas gumi megtartja az úgynevezett hőöregedési károkat.

Szilikon cső

Szilikon cső

Ez a sérülés normál vezetési körülmények között a gépkocsi motorháztetője alatt következik be. Ennek a sérülésnek az eredménye a gumi tömlők merevsége, repedése és hibája. A szilikon tömlők és csövek kiváló hőálló öregedésállósággal rendelkeznek, és évekig kiváló állapotban maradnak. A szilikon csövekkel könnyebb dolgozni, mint a gumitömlőkkel. Az egyszerű szerelési munkákat gyorsan és egyszerűen elvégezheti szilikon tömlőkkel. A gumitömlőt nagyon nehéz leszerelni, mivel idővel hajlamos a ragasztásra a szerelvényekkel. A szilikon nem tapad például a radiátorhoz ugyanúgy, mint a gumi. A szilikon csövek fokozott ellenállást mutatnak az olyan vegyi anyagokkal szemben is, mint a hűtőfolyadék. Amennyiben még több részletet tudna meg keresse fel a szilikon-webaruhaz.hu weboldalt. Szilikon cső webáruház