Online régiségpiac, hogy a hideg napokon se maradjunk régiségek nélkül

Novemberben útjára indult és egy hónap leforgása alatt szenzációs sikernek örvendhet Magyarországon a legújabb, régiségekkel foglalkozó online piactér az AntikPorta. Az oldalon számtalan régiség mellett megtalálhatók régi porcelánok a legegyszerűbb piaci kategóriától a 20 millió Forintos értékű Herendi luxus termékig. Mielőtt feltennénk a kérdést, mi kerül egy Herendi készleten 20 millió Forintba, el kell mondani, hogy ezek a termékek befektetésre ajánlottak, a Herendi gyár hivatalos értékbecslése jóval meghaladja a hirdetésben feltüntetett árat.

[wp_ad_camp_1]

Eladó régi bútorok a reneszánsz csodáktól a 80-as évek retro kivitelig is akadnak szép számmal az oldalon. Igaz még mindig találhatunk ónémet bútorokat túlzott áron és továbbra is keveredik a barokk és neobarokk stílusok értelmezése, azért érdemes időt szánni a felkínált régiségekre és jó eséllyel egy befektetésnek sem utolsó garnitúrára bukkanhatunk jó áron, mely igazán impozáns és megunhatatlan dísze lehet otthonunknak.

Online piactér

Online piactér

De ezen felül számtalan egyedi antik ezüst ékszer, ásvány, retro játék, kézműves termék vagy festmény közül válogathatunk ha netán karácsonyi ajándékötlet céljával szörfölgetünk a felkínált régiségek közt.  A veterán oldtimer és youngtimer járművek kínálata is egyre szélesebb és szép számmal válogathatunk a Skoda 120 L-től a veterán Mercedes kuriózumokon át egészen a szinte gyári állapotú 1959-ben gyártott Jaguar MK IX-ig.

Ha pedig a tavaszi ingatlanvásárlást tervezzük, barangoljunk a  történelmi ingatlanok kategóriában, kastélyból, kúriából, parasztházból is akad eladó bőven. Mi sem kellemesebb mint egy régi, patinás, antik bútorokkal berendezett korhű balatoni kúriában kezdeni a jövő évi üdülési szezont. És persze egy 1959-es Jaguár a garázsban. Nos ez mind megvalósítható az AntikPorta kínálatából, csak a pénztárcánk szabhat határt elképzeléseinknek.

Forrás: Online piactér